Kablosuz İnternet Belirli Aralıklarla Kopuyor :(

T@zz
04-07-2008, 15:21   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
8 mesaj

Herkese Merhaba.

ZyXEL P-660HW-T1 model kablosuz modem aldım.Masaüstü bilgisayarım bu modeme ethernet ile bağlı, leptop ile de kablosuz olarak bağlanıyor.Masaüstü PC de Vindows XP Home Edition işletim sistemi var ve internette hiçbir sorun olmuyor.Leptopta ise Vindows vista home premium işletim sistemi var var ve internet bağlandıktan sonra belirli aralıklarla kopuyor.Başlangıçta uzaklıkla ilgili olabileceğini düşündüm modemin hemen yanından bağlandım ancak yine aynı sorun devam etti.Bağlantı koptuğunda tekrar bağlandım ve kronometre tuttuğumda her seferinde tam 30dk da bir koptuğunu keşfettim.Ethernet kablosunu leptopa bağladığımda yine bir sorun yok ancak kablosuz olarak bağlandığımda 30dk da bir net kopuyor.Acaba bunun bir ayarı var mı?Veya bu sorunu nasıl çözebilirim?Şimdiden teşekkürler.

Daha sonra internet ayarlarında birşey daha buldum bunuda resim olarak ekliyorum:

StatioN
04-07-2008, 16:15   |  #2  
Yıllanmış Üye
379 mesaj

merhaba
Bana kalırsa teknik servisi aramanda fayda var.Yardım edilebilmesi için bu modemi kullanmış ve aynı sorunu yaşamış birine ihtiyacın var.Böyle bir kişi var mıdır?Varsada bu konuyu görür mü bilmiyorum.fakat sana önerim o süreyi 0 değerine getirip tekrar denemendir.Olmuyorsa ara bilgini al servisten.iyi günler

T@zz
04-07-2008, 16:40   |  #3  
OP Taze Üye
8 mesaj

Minimum 10 yapılabiliyor :(

T@zz
04-07-2008, 16:41   |  #4  
OP Taze Üye
8 mesaj

7200 yaptım bakalım bi değişiklik olacakmı..

T@zz
05-07-2008, 13:59   |  #5  
OP Taze Üye
8 mesaj

Evet.Süre orayla ilgiliymiş.Ne kadar artırırsam o kadar kopma olmuyor..