Kablosuz Kulaklık İncelemesi (DeepPlay)

TYAmonRa
29-08-2020, 14:54   |  #1  
TYAmonRa avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2020

Selam ahali,   Bi’ kulaklık önerisi de ben yazayım. Çok fazla F/P kulaklık arayışı olduğunu gördüm. Ben de yaklaşık 1 aydır kullandığım kulaklıktan bahsedeyim. Bahsedeceğim kulaklığın markası DeepPlay. Belki denk elmişsinizdir. Bolca Influencer videosu var Instagram da :D Ürün True Wireless olarak geçiyor ve birebir AirPods benzeri.Fiyatı çok uygundu ve ben de alayım dedim.  

Benim en büyük tercih sebebim Türk firması oluşu ve 24 ay garantili oluşu. Malum bozulduğu zaman benzer çin ürünlerinde muhattap bulamıyoruz. Daha önce TWS fln kullandım ve çöpe atmak durumunda kaldım. Yandı öyle 110 TL.


Ben ürünü websitesi üzerinden sipariş ettim ve çok kısa sürede elime ulaştı. 198 TL gibi bir fiyata aldım ve kargoya para vermedim.   Ürünün teknik özellikleri şöyle;

Pil Kapasitesi: 35 mAh (Her bir kulaklık), 350 mAh (Şarj kutusu)

Frekans Yineleme Aralığı: 20 Hz - kHz Empedans: 16 ? (Ohm) Hassasiyet: 103+-3 db

Pil Ömrü: 240 dakika müzik dinleme/240 dakika konuşma/240 dakika bekleme Garanti Süresi: 24 Ay


Ürün hoş bir kutuya sahip diyebiliriz aslında. Aynı fiyata alabileceğiniz benzer kablosuz kulaklıklar gibi hafif bir yapısı yok. Kutu içerisinde garanti belgesini ve ürünün nasıl kullanılabileceğini gösteren belge var. Hemen altında DeepPlay kablosuz kulaklık ve altında da şarj kablomuz bulunuyor.

DeepPlay Kablosuz Kulaklığı kutudan çıkardıktan sonra yaklaşık 1 saat şarj etmeniz gerekiyor. Uzun süre de dayanıyor şarjı. 1 günü çok rahat çıkarıyor. Müzik kalitesi gayet iyi. Aktif gürültü engelleyicisi yok ama dışarıyla bağlantıyı bence kesiyor. Oyun oynarken de ses kasabiliyorsunuz. PUBG severlere duyurulur :D

Sonuç olarak dersek  AirPods’um olsun diyorsanız ucuz bir şekilde benzerini elde edebiliyorsunuz.

Fiyat, performans ürünü.  Ses seviyesinin yüksek olması avantaj, basları ve tizleri iyi veriyor. Hızlı bağlantı sağlıyor. 

 “Hey Siri” hakimiyeti sağlıyor. AirPods 2. Nesil de olan özelliğin birebir aynısı.

zombi
29-08-2020, 21:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 106
1,026 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Nis 2009

oyuncunun kulaklığından çıkan sesi takım arkadaşına geri beslettirmesin bana yeter. emulator oynuyorum ve mobil aldığımda takıma kendi sesimin geri yankısından ağrı kesiciye ihtiyaç duyar hale geliyorum.

dumanduman34
09-12-2020, 02:51   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Mar 2013

Kablosuz kulaklıklarda oyun sesi gecikmeyen kulaklıklara tavsiye verir misiniz ?