Kablosuz Modem Sorun

berksezar
14-03-2011, 19:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
5 mesaj

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Ben TTnet'in kampanyalı 8Mbit'lik internet paketine üyeyim. Eski modemim olan Airties'la hiç bir sorun yaşamıyordum ancak modemim bozuldu ve babam eve yeni bir modem getirdi. Yeni modemin markası TP-Link TD-W8901G. Eski modem varken hiç bir bağlantı sorunu yaşamıyordum ancak yeni modemi aldıktan sonra problem yaşamaya başladım. PC'yi açtığım zaman internete bağlanıyor ancak herhangi bir internet tarayıcısını açtıktan sonra bir siteye bağlanmam 10-15 dakika sürüyor ve hız belirgin bir şekilde azaldı. Kablosuz interneti onar seçeneğini seçtiğimde açılıyordu ancak artık onu da yapsam bekletiyor. Ne yapabilirim acaba? Bütün tarayıcıları denedim ama sorunu çözemedim.

kaan26
14-03-2011, 20:11   |  #2  
Üye
70 mesaj

modem firewall ı devre dışı bırakmayı dene

faraga
14-03-2011, 20:23   |  #3  
Taze Üye
7 mesaj

Öncelikle sistemin xp ise bu aralar rövaçta olan bir virüs internet hızını aşırı düşürüyor hatta kesebiliyor. Yani öncelikle sisteminde virüs olmadığından emin ol. Daha sonra modemin ayarlarını gözden geçir.

berksezar
15-03-2011, 21:10   |  #4  
OP Taze Üye
5 mesaj

Modem ayarlarımda bir sorun yok. Nod32 vardı onu silip avira yükledim tarama yaptım ancak bir şey bulamadım.