Topsuz bir mouse aldım , 3 ay dayanmadı. Belli belirsiz oynuo , ben mouse'u oynatmadıım halde. Bozuldu yani... Kablosuz mouse da alkıma yatıo ama hem kablosuz hem de optik bir mouse 'da çok pahalı olabilir. E bozulucaksa o kadar para yatırmanın alemi yok .VE son olarak: microsoft kablosuz , optik mouse 50 ytl , die görmüştüm yanlış görmediysem...
Bilmiorum , hangisini alsam? (optik, kablosuz,lazer)
Kablosuz mu , optik mu? , lazer mi?
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
166 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
3,430 mesaj
Ben Logitech Ex110 aldım ve gayet memnunum.65 ytl civarı.
Yıllanmış Üye
457 mesaj
ufuğun kullandığı set güzel
ayrıca lx 700 de güzel set.
ama şu kablosuz setlerin farelerine bir türlü alışamadım çok dandik oluyorlar.
klavyeler süper fareler dandik duruyor.
mTopsuz bir mouse aldım , 3 ay dayanmadı. Belli belirsiz oynuo , ben mouse'u oynatmadıım halde. Bozuldu yani... Kablosuz mouse da alkıma yatıo ama hem kablosuz hem de optik bir mouse 'da çok pahalı olabilir. E bozulucaksa o kadar para yatırmanın alemi yok .VE son olarak: microsoft kablosuz , optik mouse 50 ytl , die görmüştüm yanlış görmediysem...Microsoft, Logitech, A4 Tech gibi firmalardan şaşma mouse alanında. Lazerli ve kablosuz olması önemli tabii.
Bilmiorum , hangisini alsam? (optik, kablosuz,lazer)
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
67 mesaj
a4 tech kullanıyorum çok iyi (kablolu optik mause)
OP Kapalı Hesap
166 mesaj
Peki benim a4-tech optik ,kablolu neden 2-3 ayda bozulmuş olabilir? FAre dokunmadıım halde belirsiz yönlerde gidip gelior , yani bunlar dayanıksız diil mi?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
300 mesaj
Arkadaşlar benimde bi sorum olacak;apple'ın çok klasik bi mouse'u var kablolu onu nerden bulabilirim.!!!!yardımcı olursanız sevinirim!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
300 mesaj
ha bu arada çok saçma bi soru olduğunun farkındayım ama resmini eklemeye çalıştım olmadı!!!
mor_enginarha bu arada çok saçma bi soru olduğunun farkındayım ama resmini eklemeye çalıştım olmadı!!!imageshack.de yi kullan