Adobe Photoshop CS3 ve Nero orijinal. Gerisi freeware ya da crack vs.. =)
Kaç Adet Orjinal Yazılımınız VAR?
- 1
- 2
Şöyle söyliyebilirim kesinlikle internetten müzik falan indirmeyen biriyimdir arkadaşlardan falan alarak idare ederim ( gerçi oda korsana giriyor ama ) herşeyi orjinal kullanmaya çalışıyorum bütçem yettiği kadarıyla gerçi şu anda öğrenciyim ileride okuyacağim bölüm üzerine şimdiden alt yapıyı kurmaya başladım. Her zaman orjinal tavsiyemdir! Korsana hayır! Ama şunu söylemeden de geçemiycem, yazılım fiyatları çok yüksük..
Vista ve Ubuntu'm var başka yok nedeni ise aşırı pahalı olmaları. Ayda yılda bir işimizi görecek bir program için 20-30 dolar vermek akıl mantık işi değil.
elimdeki orjin yazılımlar
nero
windows xp home
ve bazı filmler falan
yani ülkemiz açlık sınırını daha aşamamışken bir yazılıma onlarca para verip almak çok mantıksız elimden geldikçe free yazılımlar kullanırım open office avira gibi
Anketin sonundaki günaha giriyorum ifadesine katılmıyorum.Şirket orjinal yazılımla benim bilgisayarımı takip ediyor.Şimdi ben mi günaha giriyorum. yoksa yazılım şirketimi?
Ücretsiz alternatifi varsa onu kullanıyorum. OpenOffice.Org, Format Factory vs gibi. Ama Quake'nin alternatifi yok. Aynı motor üzerine yapılan başka bir oyun olması da farketmez. Quake Quake'dir.
Her ay Level'ı sırf verdiği tam sürüm oyunlar için alıyorum. Oyunların çoğunu kurmasam da.
sadece önemli yazılımlarım orijinal. windows xp,acronis,nero,photo shop c2,ve keylogger
Anketin sonundaki günaha giriyorum ifadesine katılmıyorum.Şirket orjinal yazılımla benim bilgisayarımı takip ediyor.Şimdi ben mi günaha giriyorum. yoksa yazılım şirketimi?
Bunu ispat edip dava açarsan, binlerce orjinal yazılım parası kazanabilirsin mesela. Hadi diyelim Türkiye'de dava açması zor şudur budur, bu dünyada başka akıllı yok mu acaba bunu iddia eden?
ya orjinal yazılım diyorlar ben nero fanatiklerinden biriydim.yeni sürümlerde kasma vs.. herşeyi bırak fiyatı yüzünden hep...korsanda kullanmıyom.mecvuren anca nero sitesinden trial lisansı alıyorum nero 9 sinir bozucu geldiğinden nero backıtup&burn kullanıyorum veyatta burn aware\ashampoo bnu nero sadece bir örnek.elimdeki orjinal yazılımlar:
pardus(kendi sitesinden orjinal durumda),Windwos xp home oem,powerdvd (bunlar pc ile geldi).bi nod32 2,7 ye para vermiştim.yani bi fiyatı düşürseler herşey güzel olacak ama...
Yarı yarıya diyebileceğim sayıda. Tabi kii kesinlikle KORSAN 'a karşıyım ama çeşitli maddi sıkıntılardan dolayı bütün yazılımları elbette Orjinal alamıyoruz. Elimde Orjinal Olan Yazılımlar;NOKIA PC SUITE ??
- Linux Ubuntu,
- Sony Ericsson PC Suite,
- Nokia PC Suite,
- Çeşitli müzik albümleri, filmler ve diziler,
- Çeşitli video oyunlarım,
Ve Niceleri... :)Cevabım: '' Bir kaç'ı Orjinal Ancak Daha Ucuz Olsa Orjinal Almaya Özen Gösterbilirim.''
o zaten orjinal yazılım olsa ne olur ? zaten ücretsiz ve sahtesi de yok ki :D
cevabım : pc mdeki herşey korsan dürüst olmak gerekirse...
bi tek vista var orjinal oda laptop old. için :)
oyunlarım,antiviürüs falan korsan..
pes 2009 a 70 lira vermem ben... en azından vercek akdar zengin değilim...
Aslında şu an bazı yazılım şirketleri indirimler yapıyor.Reklam olmasın ama Ashampoo Software'nin sitesine kayıtlıyım düye sürekli indirim mailleri geliyor ve normal fiyatına bakınca çok garip geliyor ama şüphelenmiyorda değilim ama mail adresi ashampoonun eğer doğruysa süper indirimleri var mesela biraz araştırmak gerekli orjinal yazılım almak isteyince.
hesapladım bilgisayarımdaki programların (oyunlarla birlikte) toplam değeri 50.000$ civarında. bilgisayarımda hiç bedava yazılım yok. internetteki bedava yazılımların bile prosunu (ücretlisini) bulup yüklüyorum.
**Korsan bizim içimizde**
benim de bitek orjinal vistam var onu da kullanmıyorum windows7 ye geçtim osmanefe nin dediği gibi ayda 5000 tl kazanmadıktan sonra orjinal hiçbirşey alamayız. bi vcd 15 tl kirası 50 kuruş dvd ateş pahası kirası 1.5 tl gel de kullanma.
Hiç biri Orjinal Değil Korsana evet diyorum ve Günaha Giriyorum Tüm Yazılımımı İnternetten İndirdim
- 1
- 2