Arkadaşlar bilgisayar özellikleri altta var bunlara kaç bit olması daha iyi olur?
Marka / Model:
crea
İşletim Sistemi:
Windows 7 Ultimate (32-bit)
İşlemci:
AMD Phenom(tm) II X4 840 Processor (4CPUs),~ 3.2 GHz
Anakart:
FOXCONN
Ekran Kartı:
AMD (ATI) Radeon HD 6870
Ses Kartı:
Hig Definition Audio Aygıtı
Internet Tarayıcı:
Google Chrome
Antivirüs Yazılımı:
- Kullanmıyorum -
Kaç bit?
Hiçbirşeye gerek yok yaw :D Zaten işlemciniz 4 çekirdek, bu işlemciyi destekleyen anakartların tümü 64 bit de destekliyor zaten. Direkt geçebilirsiniz 64 bitlik sisteme.
Zaten artık 5-6 senelik bilgisayarlar için bu bit sorusunun sorulmasına bile lüzum yok. Eski parçalar (athlon x2 ve altı - core duo altı) varsa xp 32 bit, az biraz yeniyse bilgisayar 64 bit 7 hatta 8 kurulmalı tam performans alabilmek için.
@bosluk Hiçbirşeye gerek yok yaw :D Zaten işlemciniz 4 çekirdek, bu işlemciyi destekleyen anakartların tümü 64 bit de destekliyor zaten. Direkt geçebilirsiniz 64 bitlik sisteme.
demiş. Haklı :)
sistem ne olursa olsun herzaman 32 bit daha performanslı 64 bitde daha gelişmiştir.
ama sistemin güzel olduğunna göre gelişmişliğe bakacağız.64 bit kur.
Hiçbirşeye gerek yok yaw :D Zaten işlemciniz 4 çekirdek, bu işlemciyi destekleyen anakartların tümü 64 bit de destekliyor zaten. Direkt geçebilirsiniz 64 bitlik sisteme.Dur bakıyıZaten artık 5-6 senelik bilgisayarlar için bu bit sorusunun sorulmasına bile lüzum yok. Eski parçalar (athlon x2 ve altı - core duo altı) varsa xp 32 bit, az biraz yeniyse bilgisayar 64 bit 7 hatta 8 kurulmalı tam performans alabilmek için.
Kim benmi ben FX'e geçecem ha
O iş Hazirana kaldı bizim peder yatırdı işi hem yatırdı hemde batırdı :D
Tabi cebinden 1200 TL çıkartmaya kıyamadı bende haziran sonu fiyatlar ucuzlar diyince gözleri faltaşı gibi açıldı yani anlayacağın Haziranda toplayacağım sitemi :D
3 gb ve altı 32 bit ------4gb ve üstü 64 bit işletim sistem kullanılmalıdır aksi halde yavaşlama görülür !