AlparslananadoluCanlılar 4 çeşittir: 1-İnsanlar, 2-Hayvanlar, 3-Böcekler, 4-Mikrobiyolojik varlıklar. (Nerede bunların ara formları?)Hayır efendim canlılar ikiye ayrılır hayvanlar ve bitkiler ayrıca insanlar diye bir çeşit yoktur bizde hayvan katagorisine gireriz.
Savasmeral'ın bahsettiği tipleme 2.sınıf canlılara giriyor.ondan sonra ayrılır omurgalılar, omurgasızlar, eklem bacaklılar, kafadan bacaklılar, kafadan sakatlar... falan filan diye
insanların kendilerini ayrı bi katagori olarak görmeleri çok ilginç
Son Düzenleme: s_V_s ~ 29 Kasım 2008 15:50
kadınlar erkekleri neden sever?
savasmeralHayır efendim canlılar ikiye ayrılır hayvanlar ve bitkiler ayrıca insanlar diye bi çeşit yoktur bizde hayvan katagorisine girerizçok güldüm bu yoruma ya süperrondan sonra ayrılır omurgalılar omurgasızlar eklem bacaklılar kafadan bacaklılar kafadan sakatlar falan filan diye insanlar nedense kendilerini ayrı bi katagori olarak görmeleri çok ilginç
ulaaan dağlın ulan feministler sizii:))
tugcelimgerekirse erkek kılığına girerim:)bıyık yaparım,şapka takarım,ceket giyerim:):):)NE GİYERSEN GİY YÜRÜYÜŞÜN(VARSA KIRITMAN) SENİ ELE VERİR TEEEEEE300 METREDEN ANLARIM BEN
KADIN SARRAFI MI OLDUK NEYYKK
physfgNE GİYERSEN GİY YÜRÜYÜŞÜN(VARSA KIRITMAN) SENİ ELE VERİR TEEEEEEhayatta kırıtmam öyle bi durumda,bilen bilir beni zaten.yaklaşanı yakarım valla.bayan olduğuma bakma.zamanında çok vukaatım oldu.yeni yeni toparladım:D300 METREDEN ANLARIM BEN
KADIN SARRAFI MI OLDUK NEYYKK
yarmanın yanına yarma yakısır canım ben yarma degılım
tugcelimçok güldüm bu yoruma ya süperrSaolun güldürebildimse ne mutlu banaSon Düzenleme: s_V_s ~ 29 Kasım 2008 15:51
qazxbence konunun başlığı kadınlar erkekleri neden sever yerine arızalı kadınlar erkekleri neden sever olmalıymış.:) çünkü "bu konudaki bütün maddeleri" erkek için düşünen kadın bana göre gereksiz gaz veriyordur. o nedenle havaya girmek yerine, neden böyle davranıyor diye düşünmek daha doğru olur. çünkü yazılan maddelerdeki gibi erkeğe "aşırı gaz" veren kızlar ya çok çirkindir, ya evde kalmıştır, ya defoludur, ya erkek delisidir, ya erkeği zor bulmuştur, yada birlikte olduğu erkek çok zengindir aşkı memnu dizisinde olduğu gibi:) ama yok eğer erkek fazla iltifattan hoşlanıyorsa ve hayatından memnunsa o da arızalıdır o da ayrı konueğer yazdıkların kendi düşüncelerin ise teşekkür ederim.diğer arkadaşlar ne derse desin bu tariflerin çoğu bana uyuyor.erkekleri iyi teşhis ettiğin belli oluyor.hislerini samimiyetle paylaştığın için ayrıca teşekkürler. gerçi bende arnold vücudu olmasada genede banyodan ıslak vücutla çıkasım geldi.duygularım depreşti mi ne ? Son Düzenleme: Razorback ~ 30 Kasım 2008 13:11
helalsin bencede aynı kız dedıgın agır olmalı kosturan degıl kosturtan olmalı
Razorbackbence konunun başlığı kadınlar erkekleri neden sever yerine arızalı kadınlar erkekleri neden sever olmalıymış.:) çünkü "bu konudaki bütün maddeleri" erkek için düşünen kadın bana göre gereksiz gaz veriyordur. o nedenle havaya girmek yerine, neden böyle davranıyor diye düşünmek daha doğru olur. çünkü yazılan maddelerdeki gibi erkeğe "aşırı gaz" veren kızlar ya çok çirkindir, ya evde kalmıştır, ya defoludur, ya erkek delisidir, ya erkeği zor bulmuştur, yada birlikte olduğu erkek çok zengindir aşkı memnuArkadaşım neden bu kadar ciddiye alıyosunuz bu kadar anlamıyorum.Ben öylesine gırgır olsun diye yazdım sadece.Ben gaz vermiyorum ve hiç bir kızın da erkeklere gaz vereceğini sanmıyorum çünkü erkeklerin çoğunun zaten böyle olmadığını tüm Türkiyeyi bırak Dünya biliyor.İsteseniz de bu maddedekiler gibi olamıyosunuz.Olduğunuzu sanıyosunuz belkide.Ha belkide erkekliğe laf sürdürmekten korkuyosunuz.Bizim türk erkeklerin bir sorunuda bu işte.
dizisinde olduğu gibi:) ama yok eğer erkek fazla iltifattan hoşlanıyorsa ve hayatından memnunsa o da arızalıdır o da ayrı konu
13 ve 31. madde deki ibareleri inceleyince bunu yazan kızın bir hayli ateşli olduğunu düşünüyorum
trinity13 ve 31. madde deki ibareleri inceleyince bunu yazan kızın bir hayli ateşli olduğunu düşünühop hop ağır ol.Eğer bunu bana diyosan bunları ben sadece gülelim diye burda paylaştım,bu kadar samimiyetlik nerden geliyor onu anlamış değilim.ateşli felan.Son Düzenleme: tugcelim ~ 01 Aralık 2008 11:44
arkadaşım telaş yapma senin dediğin gibi sadece gülmek için espiri yani hakaret etmek amaçlı değil öyle bir amacım yok kırılma
Razorbackbence konunun başlığı kadınlar erkekleri neden sever yerine arızalı kadınlar erkekleri neden sever olmalıymış.:) çünkü "bu konudaki bütün maddeleri" erkek için düşünen kadın bana göre gereksiz gaz veriyordur. o nedenle havaya girmek yerine, neden böyle davranıyor diye düşünmek daha doğru olur. çünkü yazılan maddelerdeki gibi erkeğe "aşırı gaz" veren kızlar ya çok çirkindir, ya evde kalmıştır, ya defoludur, ya erkek delisidir, ya erkeği zor bulmuştur, yada birlikte olduğu erkek çok zengindir aşkı memnu dizisinde olduğu gibi:) ama yok eğer erkek fazla iltifattan hoşlanıyorsa ve hayatından memnunsa o da arızalıdır o da ayrı konuAhmet kardeşim sen burdaki espriyi anlayamadın heralde.Ben sadece esprili bir yanıt olması için bu şekilde cevapladım.Yoksa erkekler hakkında yazılan herşeye inanıp gaza gelirsek vay halimize.Bunları arkadaşın şahsi fikirleri olarak algılamak lazım.Yoksa tüm bayanların bu düşüncede olduğunu sanmıyorum.
qazxLütfen benim adıma konuşma arkadaşım.Bunlar benim şahsi fikirlerim değil.Kaç kere söylemem gerekecek bunu bilmiyorum ama bir daha söyliyim en iyisi.Bunları ben bi yerden okudum ve burda paylaşmak istedim muhabbet olsun diye.Başka bi nedeni yok.Hiç biri de benim kendi şahsi düşüncelerim değildir bunuda vurgulamak isterim....Ahmet kardeşim sen burdaki espriyi anlayamadın heralde.Ben sadece esprili bir yanıt olması için bu şekilde cevapladım.Yoksa erkekler hakkında yazılan herşeye inanıp gaza gelirsek vay halimize.Bunları arkadaşın şahsi fikirleri olarak algılamak lazım.Yoksa tüm bayanların bu düşüncede olduğunu sanmıyorum.
ateşli falan iş koptu kopacak :)
fantazi sitesine mi döndü neyyykkk :)
çünkü onlara gıcıklık yapıp sinirlendirmek hoşumuza gidiyor :D
gulsumçünkü onlara gıcıklık yapıp sinirlendirmek hoşumuza gidiyor :bayanların sadistleri de benim hoşuma gidiyor...töbe töbe yauwww al bi feminist i vur öteki femi.e
Son Düzenleme: physfg ~ 02 Aralık 2008 19:50
*Paylaşımın için teşekkürler...
Nasıl ki erkeği erkek yapan erkeklik hormonlarıysa nasıl ki her erkek kadında güzelliğe tipe vs önem veriyorsa, nasıl ki bazıları güzelliğin benim için önemi yoktur desede, nasıl ki bunu söylerken aslında hepsi yalan söylesede.... aynı şekilde; Kadını da kadın yapan HORMONLARDIR. o nedenle kadınlar erkekleri ilk başta cinsel tatmin için sever. 2. yakışıklılık 3. para için 4.eğlenmek birlikteyken hoş vakit geçirmek için sever. Evlenirken paraya veya yakışıklılığa öncelik versede ilişki için aslolan SIRALAMA budur. Sıralamada eksik olanı mutlaka ama bir gün mutlaka tamamlar. ya ayrılır tamamlar ya uygun ortam güvenilirlik ve uygun kişi bulur tamamlar(aldatma) yada hiçbirşey yapamamanın uktesiyle yaşar.(düşüncede aldatma veya kabullenerek yaşama)
kadınlar erkekleri ilk başta cinsel tatmin için sever. 2. yakışıklılık 3. para için 4.eğlenmek birlikteyken hoş vakit geçirmek için sever.Günümüzde artık kadınların beklentileri farklı yönde.
Senin sıralaman teoride doğru olabilir. Hayat şartlarıkadınların fizyolojik istek ve beğenilerini arka plana atmış durumda. Varlıklı bir kadın için bunların hiç önemi yok. Ama sıralama değişik olur tabi.Cinsellik, aşk ve eğlence…
Diğer yandan genç, orta ve ileri yaşlardaki kadınların ekonomik sıkıntılar dolayısıyla seçimleri ve planları sadece varlıklı erkek üzerine kurulu.Şunu da ekleyeyim; istisnalar hariç, kolay kolay hiçbir kadın yoksul erkeği sevmez. Adliyeler ekonomik sorunlardan dolayı boşanan çiftlerle dolu. Yoksa neden boşansınlar. Para olduktan sonra zaten kimse kimsenin hayatına karışmaz, gül gibi geçinip giderler.
Yaptığın sırlama 1960 yılları için geçerli olabilir. Şimdiki kızlar öncelikle hayatlarını garanti altına almak için hedeflerine kilitlenmiş güdümlü füze gibi zengin erkek peşinde. En kestirmesi bu çünkü.Sor kızlara “en seksi erkek kim?” diye. Derler sana BillGates.Son Düzenleme: jupiter65 ~ 15 Mayıs 2010 11:50