http://www.youtube.com/watch?v=Fw6UCOJYHUk
Kadınlar Erkekleri Neye Göre Seçerler..?
:)
bütün kadınlar böle mi diosunuz : )
süpermiş gerçekten .teyzemde fırsatı kaçırmıyo
gönül , aşk , sevgi , yanlızlık , duygularımız hislerimiz var hepimizin demi..sonuçta insanız..
para para da nereye kadar : )
Her zaman gerçekleri yansıtmaz bu durum ama sizin işinize aslında kadınların yetersiz olduğunuz için sizi istemedikleri gelmez paranız olmadığı için sizi istemediklerini düşünürsünüz daha doğrusu kendinizi kandırırsınız bu düşünce garip bir şekilde erkekleri rahatlatıyor.Bu tıpkı şöyle düşünmek gibidir beni terketti çünkü param yoktu ama gerçekte sizi ya artık sevmediklerinden ya da tanıdıktan sonra aslında ne kadarda boş olduğunuzu anladıklarından dolayı terketmişlerdir.
Benim buradan çıkardığım sonuç erkeklerin kadınlardan daha korkak olduklarıdır gerçeklerle bile yüzleşmeye cesaretiniz yok sizin.
aşk + cinsellik
bu ikisi olmayınca isterse dünyanın en zengini olsun boşşşş :)
Her zaman gerçekleri yansıtmaz bu durum ama sizin işinize aslında kadınların yetersiz olduğunuz için sizi istemedikleri gelmez paranız olmadığı için sizi istemediklerini düşünürsünüz daha doğrusu kendinizi kandırırsınız bu düşünce garip bir şekilde erkekleri rahatlatıyor.Sanki bu tür şeylerden nasip almış gibi bahsetmişsin. Ç Ç ÇBu tıpkı şöyle düşünmek gibidir beni terketti çünkü param yoktu ama gerçekte sizi ya artık sevmediklerinden ya da tanıdıktan sonra aslında ne kadarda boş olduğunuzu anladıklarından dolayı terketmişlerdir.
Benim buradan çıkardığım sonuç erkeklerin kadınlardan daha korkak olduklarıdır gerçeklerle bile yüzleşmeye cesaretiniz yok sizin.Şunuda asla unutmayın günümüzde nasıl ki parası için erkeklerle birlikte olan kadınlar varsa tıpkı bu tip kadınlar gibi parası için kendinden yaşlı ya da normalde asla o insanla birlikte olmayacak erkeklerde var ve bu yüzden kadınlarla birlikte oluyor namı diğer "JİGOLO".
Biz herzaman demediki zaten senede bir kere yapsanız bile 1 seneye bedel :)
Yaw uzatmaya ne gerek var işte Videoda belli oluyor zaten neye göre seçtikleri ;)
Her zaman gerçekleri yansıtmaz bu durum ama sizin işinize aslında kadınların yetersiz olduğunuz için sizi istemedikleri gelmez paranız olmadığı için sizi istemediklerini düşünürsünüz daha doğrusu kendinizi kandırırsınız bu düşünce garip bir şekilde erkekleri rahatlatıyor.Çok nadirdir zengin bir bayanın sadece bir işi olan yada işi de olmayan bir erkek ile aşk yaşadıgının görülmesi.Bence asıl korkak olan bayanlardır.Çünkü her zaman kolay olanı seçip erkekleri yetersiz görürler, böylece kendilerini eksiksiz ve mükemmel zannederler.Erkeklerde her zaman yetersiz olduklarını kabul ederek içten içten gülerler :).Jigolo olayına gelince.Haklısınız bu işi yapanlara bende acıyorum.Genelde pek iyi müşterilerle karşılaşmıyorlar.Ama birde şunu düşünün.Bir şehirde para kazanmak için bu işi yapan kaç erkek bulabilirsiniz?Bu soruyu sorduktan sonra aynı şeyi "kaç bayan bulabilirsiniz?" diyede düşünün.Aradaki "kolaya kaçma" farkını görebilirsinizBu tıpkı şöyle düşünmek gibidir beni terketti çünkü param yoktu ama gerçekte sizi ya artık sevmediklerinden ya da tanıdıktan sonra aslında ne kadarda boş olduğunuzu anladıklarından dolayı terketmişlerdir.
Benim buradan çıkardığım sonuç erkeklerin kadınlardan daha korkak olduklarıdır gerçeklerle bile yüzleşmeye cesaretiniz yok sizin.Şunuda asla unutmayın günümüzde nasıl ki parası için erkeklerle birlikte olan kadınlar varsa tıpkı bu tip kadınlar gibi parası için kendinden yaşlı ya da normalde asla o insanla birlikte olmayacak erkeklerde var ve bu yüzden kadınlarla birlikte oluyor namı diğer "JİGOLO".
hahaha çok komik paylaşım için saol :D