geçmişi. belki aynısı erkek için de geçerlidir bilemem, orası benim ilgi alanım değil fakat var böyle bir şey. çok fazla kişiyle ilişki yaşamış, uzun veya kısa çok fazla birliktelikleri olmuş insan hep kuşku yaratır.
bunun birçok etkisi olacaktır ilerde. en önemlisi güven sorunu. bir insan boş kalamayacak kadar aktif ise bu işlerde kaçmak lazım ondan. seviyorum derken 2 gün sonra ayrılabilirsin bu doğal, lakin bu tarz insanlar 3. gününe başkasıyla flörtlesmeye başlarlar. çünkü onun için hayatında kimin olduğundan çok birinin olup olmayışı önemlidir. sevmesi, aşık olması veya hoşlanması koca bir yalandır.
bir diğeri kendini diğer hemcinslerinden namuslu görmesi, ağzına sürekli dolanan namus vurgusu. karşısındaki insana herhalde yüz kez "diğerleri neler yapıyor ben hic yapmam onlar ne pisss iyyy" diyince ikna edebileceğini sanıyor. sorsan hayatından 15 kişi geçmiştir. uzun zamandır birlikte olduğu insanla öpüşen, sevişen onun için namussuzdur ama kendisi bes erkekle aynı anda konuşup, her ayrılığından hemen sonra ışık hızıyla sevgili yapınca en namuslusu oluyor. namus denilen zımbırtı erkekten çok kadının dilindedir, dilinde olan kadın da aşağılık kompleksine sahiptir. bir şeyleri gizlemeye çalıştığı çok belli.
ve son olarak tabii ki evlilik muhabbeti. yeter bence. kimse o salak evlilik muhabbetini cekmek zorunda değil. kimse evlenmek zorunda da değil. evde kalıcam diye korkacağına tek başına ayaklarının üzerinde durmayı öğrense, o zaman o kadar korkmayacak ama kendisine bakacak birini bulmak tabii ki daha kolay. bu korku da sayamayacağı kadar ilişki yaşadıktan sonra başlar. artık seçilen olacaklar, bu da en komiği.