kadınları itici yapan detaylar

selim_firat
04-01-2016, 07:26   |  #1  
selim_firat avatarı
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 15
51 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

sizce neler? kız arkadaşlarımızda cevap verebişir hemcinsleri için açtım konuyu. erkekler için olanlar içinde konu başlığı açarız sorun yok :)

bence koltuk altında o beliren ter görüntüsü.. lan adriana lima ol umurumda olmuyor onları görünce.. 
erkeklere o kadar laf yapıyorsunuz ama bakıyorum yazın hepiniz ıslak ıslak dolanıyorsunuz.. bak düşününce bile kötü oldum ya.

raziel34
04-01-2016, 07:26   |  #2  
raziel34 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

yemek yapmayı bilmemesi. bunu da evli ve hatta bebek bekleyen bir arkadaşım gittiği yemek kursundan fotoğrafları facebook'ta paylaşınca farkettim. aslında kendisi bu kursa katılmaktan memnun görünüyor ama kafamda öyle ilişkilendirmişim ki kadın ve yemek yapmayı, büyük acziyet içinde göründü gözüme bu hali. kızların anneleri, ablaları, ya da yakın çevresindeki diğer kadınlar aracılığıyla öğrenmiş olmasını beklemişimdir bu yemek işini. böyle görünce şaşırıyorum. çalışmayıp kendi parasını kazanmayan erkek gibi bir şey benim için.

Son Düzenleme: raziel34 ~ 04 Ocak 2016 07:26
cem_batum
04-01-2016, 07:28   |  #3  
cem_batum avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

geçmişi. belki aynısı erkek için de geçerlidir bilemem, orası benim ilgi alanım değil fakat var böyle bir şey. çok fazla kişiyle ilişki yaşamış, uzun veya kısa çok fazla birliktelikleri olmuş insan hep kuşku yaratır.

bunun birçok etkisi olacaktır ilerde. en önemlisi güven sorunu. bir insan boş kalamayacak kadar aktif ise bu işlerde kaçmak lazım ondan. seviyorum derken 2 gün sonra ayrılabilirsin bu doğal, lakin bu tarz insanlar 3. gününe başkasıyla flörtlesmeye başlarlar. çünkü onun için hayatında kimin olduğundan çok birinin olup olmayışı önemlidir. sevmesi, aşık olması veya hoşlanması koca bir yalandır.

bir diğeri kendini diğer hemcinslerinden namuslu görmesi, ağzına sürekli dolanan namus vurgusu. karşısındaki insana herhalde yüz kez "diğerleri neler yapıyor ben hic yapmam onlar ne pisss iyyy" diyince ikna edebileceğini sanıyor. sorsan hayatından 15 kişi geçmiştir. uzun zamandır birlikte olduğu insanla öpüşen, sevişen onun için namussuzdur ama kendisi bes erkekle aynı anda konuşup, her ayrılığından hemen sonra ışık hızıyla sevgili yapınca en namuslusu oluyor. namus denilen zımbırtı erkekten çok kadının dilindedir, dilinde olan kadın da aşağılık kompleksine sahiptir. bir şeyleri gizlemeye çalıştığı çok belli.

ve son olarak tabii ki evlilik muhabbeti. yeter bence. kimse o salak evlilik muhabbetini cekmek zorunda değil. kimse evlenmek zorunda da değil. evde kalıcam diye korkacağına tek başına ayaklarının üzerinde durmayı öğrense, o zaman o kadar korkmayacak ama kendisine bakacak birini bulmak tabii ki daha kolay. bu korku da sayamayacağı kadar ilişki yaşadıktan sonra başlar. artık seçilen olacaklar, bu da en komiği.

theironman
04-01-2016, 07:28   |  #4  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

- ayarsız küfür. hani bazısının tipine-tarzına yakışır, bazı "salak" dese sırıtır. o yüzden bu ayarın tutmaması.
- saçmasalak, vurmalı el şakaları. 35'inde de olsalar lise ergeni gibi gözüküyorlar. çocukluk.
- umarsızca hesap kilitleme. erkektir, verecek mantığı yani. kimi kadının hesabını ödersin, içinden gelir, kiminin gelmez.
- ağlama yoluyla duygu istismarı yapan biri olması
- dekolteli giyinmekle çıplak olmayı karıştırma.
- aseksüellik (tercihe saygı duyulur o ayrı)
- kitap okumadığı halde kitapla fotoğraf çekilme, kitapla dolaşma. aksesuar gibi.
- şımarıklık. hani benim dediğim olacak, yoksa banane yhaaa kafası.