arkadaşlar 800 MHZ BUS hızlı işlemcim var ancak gdip 1333 MHZ 4 GB ram alacagım (2x2) ram hızı işlemicden büyük .herangi bir sorun olurmu oyunlarda vs vs ?
kafa karışıklığı yardım arkadaşlar
Öncelikle açtığın konuda yazdıklarına dayanarak senin bilgisayar bilginin neredeyse 0 (sıfır) olduğuna karar verdim.Öncelikle işlemcilerin 800Mhz olduğu dönemler biteli 10 yıl oldu.Sen tam olarak ne siteğini yaz.Bütçeni belirt ve bilgisayarının ayrıntılı olarak özelliklerini belirt.
Galiba işlemci bus hızı 800 MHz imiş.
evet bus hızı diyorum Erşah gereksiz yere konuşmuş yorum yok.
Anakartın ddr3 ise takarsın.
ddr2 anakartım var onu deişecegim cok eski yani bir sorun olmaz değilmi ? uyumsuzluk falan soketler falan uyuyor. hepsi
800 MHZ BUS hızlı işlemcin var 1333 MHZ 4 GB ram sorun olabilir.ancak dene veya bir siteden bilgisayarının uyumluluğunu kontrol et
sorun olur kardes olur sen gidip ddr2 destekleyen anakarta ddr3 takamazsn vede sistemin güç kayganıgını ve butun özelliklerini söyle daha saglıklı yardımcı olalım
550 wat power GTS 250 ekran kartı bunlar dert deil tek sorunuum Anakartımda ddr3 zaten.ama çift tip ram slotlu şuanda ddr2 ram slotları dolu ama ben ddr3 takmak istiyorum. TEK DERDİM ŞU HIZLAR başka bir bilgiye ihtiyacım yok.
800 bus hızı CPU, 1333 MHZ RAM hızı sorun olurmu ?
onu bilioyrum TŞKLER herkese censez41
kardeş ddr2 ile ddr3 aynı anda çalışmaz ddr2deki takılı ramları sök kaç gb alacaksan al ddr3 1333mhz cl7 al sonra ddr3 slotuna tak sorun olmaz bide işlemcinin marka modelini ve anakartında marka modelini söyle
işlecmi core 2 duo anakart asus 200 dolarlık
tmm kardeş sorun olmaz ama tavsiyem tek mödül 4gb 1333mhz cl7kit al eger anakartın destekliyorsa