Kafamı Allak Bullak Eden Casper

cgokhans
06-01-2011, 23:14   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
54 mesaj

Arkadaşlar bir çok forum dolaştım casper hakkında o kadar çok yorum var ki birisi göklere çıkarmış birisi yerin dibine sokmuş birisi 5 yıldır sorun yok diyor birisi bir ay bende bir ay serviste diyor. birisi servis hemen işimi görüyor birisi şurasını bozup veriyor şöyle atlatıyor diyor. Bu casper 2011 yılına girdik hala istikrar sağlayamadı mı? Hala mı ürettiklerinin çoğu adi arada kalitelisi mi çıkıyor? son 1-2 yıllık casperı olan arkadaşlar varsa hala iyi yada kötü olduğu hakkında bilgi verebilirler mi?

bu ürünü bi inceleyin ve cevap verin lütfen bu indirim fırsatını kaçırmalı mıyım kaçırmamalı mıyım? alıp kullananlar memnun olduklarını söylemişler yorumlarda. Şimdilik mi iyidir ileride hasarlı olur mu yoksa kullanışa mı bakıyor? nedir bu casper çıkmazı anlayamadım. iki üçgündür forum forum dolaşıyorum bi forumda iyi şekilde eleştiriliyor alasım geliyor başka bir forumda hiç düşünmesem bile diyorum nedir bunun aslı? Bunca senedir para kazanan casper hala bazı şeylerini düzeltmedi mi?

Son Düzenleme: cgokhans ~ 06 Ocak 2011 23:15
perfect life
08-01-2011, 23:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
799 mesaj

Bu konu tam bir çıkmaz.Sanırım herkes deneyip görmeden karar verdiğinden acımasızca eleştiriyor.Gerçekten Casper'ı olanlar yazarsa daha aydınlatıcı olur.Benim yok bu yüzden iyidir - kötüdür yorumda bulunamayacağım.

sercangoegercin
08-01-2011, 23:38   |  #3  
Taze Üye
15 mesaj

Casper Kullanıyorum 1,5 senedir. En ufak Bir ısınma problemiyle karşılaşmadım. Oyun oynarken arkadaşla,bilgisayarların sıcaklıklarını karşılaştırıyorum hp dv6 serisinden 20 derece daha düşük ekran kartı sıcaklığıyla karşılaşıyorum. Yeni kasalarına gelince casperın muhteşem görünüyor özellikle dokunmatik media tuşları ve ekran kartı ğaylaşım tuşunun eklenmesi çok güzel bir özellik. Bu yazı bekliyorum yeni bir casper almak için(sebep: öğrenciyiz paramız yok :D ) Tabiki her elektronik alette olabilecek sorunlar senin de başına gelebilir,bende çok ciddi bir sorun olmadı, hp alanların hiç mi anakartında kısa devre olmamış sanki de caspera bu kadar yükleniyorlar. Asus sahibi arkadaşım daha geçen gün servise yolladı çocuk ısınmadan dolayı.
Al derim bence.

diegoforlan
09-01-2011, 10:03   |  #4  
Yeni Üye
47 mesaj

3 ay önce aynı laptopu 1300 tl peşin vererek vatandan aldık şuan arkadaşım kullanıyor ama açıkcasını söyleyim kasası vs çok kötü. o kadar kalitesiz yapılmışki benim LAPTOP diye yanımda taşıyasım gelmiyor bu ifiyata Dell vs alabilrisin.

bak şunu belirtiyim donanım olarak denemedim ama kasa ve görüntü açısından iğrenç .

Limonlu Kahve
09-01-2011, 12:22   |  #5  
Yıllanmış Üye
176 mesaj

Benimde olmadı , o yüzden birşey demek istemiyorum ama Sana bunun daha üstü olan i7 li olanı önerebilirim vatan dan bunada bak bi istersen
http://www.vatanbilgisayar.com/c ... 28#divDigerResimler

sadece işlemcisi daha iyi galiba karşılaştırma yapıldığında .. 100 lira daha verip i7 alabilirsin .. :)

plain_plane
10-01-2011, 10:13   |  #6  
Yeni Üye
24 mesaj

kullanan biri olarak çok memnun olduğumu söylemeliyim. 1 seneye yaklaştı ben alalı ve daha hiç problem yaşamadım. Oyunlarda falan da performans gayet iyi.

yalnız benim sana tavsiye hd 5650 ekran kartlı bir model olur. fiyat olarak aşağı yukarı aynı ama performans çok farkeder:

cgokhans
12-01-2011, 10:13   |  #7  
OP Üye
54 mesaj

Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar. Biraz daha bilinçlenmiş oldum. plain_plane verdiğin  linke baktım daha iyi gözüküyor doğru söylüyorsun.

Son Düzenleme: cgokhans ~ 12 Ocak 2011 10:15