kağıt faturaya son
Evet benim de haberim var. Bence yararlı bir uygulama.
ben daha önceden zaten elektronik faturaya geçmiştim bu çağda gereksiz kağıt faturalar ağaçlara yazık
Ayrıca çeşitli uygulamalarla bilgilendirme sistemi güzel olmuş e-posta , sms , ve kağıt bende bu gün geçtim.
Türk telekom'a şöyle bir soru sormak isterdim; VALLAHAMI, YEMİN ET !
Türk telekom kim, bu ülkeyi düşünmek kim. Sömürücü türk telekom posta, zarf, kağıt masraflarından, onlar için çalıştırdığı yüzlerce işçisinin maaşından yırtmak, yırtıp yedikleri yetmezmiş gibi ordanda kendisine kaynak çıkartmak derdinde. Bu ülke kim türk telekom kim.
Doğanın korunması için e-faturaya geçiyormuşta, ağaçlar kesilmesinmişte vs.vs.
Ne e-faturaya müracaat ederim nede elime ulaşmayan hiçbir faturayı öderim. Bence sizde aynı şeyi yapın. Adresinize tebligat yapmadığı sürece yasal olarak faturayı neden ödemediniz diyemez. Buyursun alsın alabiliyorsa.
zarf: 25 krş
kağıt: 25 krş
posta 50 krş
Anlaşmalı şirket veya fatura servisinde çalışan memurun üsreti (ortamala); 25krş ( Faturalar anlaşma yapılan şirketler tarafından hazırlatılmakta ve dağıtımı yapılmakta, bu para türk telekoma kalacak()
Toplam: 1 ytl 25 krş.
Her ay her faturam için bu tutarı indirim olarak görmek isterim.
Selçuk İslamoğluŞimdi bu faturanın maliyeti bizden düşülecek mi sorun orada işte, yoksa Ttnet'in cebinde mi kalacak ;)telefon için bir aylık sadece 10dk konuşma kazandınız ücretsiz dedi bana ama internet için bilemiyorum
çevreyi koruyacağız fln bunlar yalan.. adam kağıt basma maliyetinden kurtuluyor. ayrıca türkiyede herkesin interneti yok..fatura öğrenmek için int. kafeye mi gidecek millet?
khramna aynen katılıyorum.
urkatatçevreyi koruyacağız fln bunlar yalan.. adam kağıt basma maliyetinden kurtuluyor. ayrıca türkiyede herkesin interneti yok..fatura öğrenmek için int. kafeye mi gidecek millet?İyi de, interneti olmayanın nasıl "internet faturası" olsun ki?
khramna aynen katılıyorum.
444 0 375'i arayıp hizmet numarasını tuşladığınız zamanda öğrenebilirsiniz faturanızı illa beklemenize gerek yok.
Selçuk İslamoğluİyi de, interneti olmayanın nasıl "internet faturası" olsun ki?
Selçuk İslamoğluİyi de, interneti olmayanın nasıl "internet faturası" olsun ki?ttnet ,türk telekom karıştırmışm
Selçuk İslamoğluİyi de, interneti olmayanın nasıl "internet faturası" olsun ki?olamaz,gider ayak 2008 in en başarılı esprisi idi
ii len ii
bozulduk tamam :D
zaten o şirkete türk telekom demeyi bile yasaklamaları lazım ya boşver şimdi...yahudilerin satın aldığı yer nasıl türk telekom oluyorsa artık...
beyler ttnete zammı geldi??
benim bu ay 30.75 geldi.kota aşımı olmadığı halde.
(limitli , 29.90ytl)