Bir aydır şu an hizmetinden yararlandığım web hosting firmasından hiç memnun değilim bende kaliteli ve sınırsız alana sahip hızlı bir host aramaya başladım. İnternetten bir süre araştırdıktan sonra ICDSoft ve inmotion hosting arasında kaldım. Bu hosting firmaları bilen arkadaşlar bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Sizce aylık 150 milyona bu hosting paketleri fazlamı pahalı yoksa parayı verirsem hakkını alırmıyım?
Kaliteli bir host arıyorum.
Selamlar. Yabancı hosting firmalarında cok ucuz. Ama teknik destek veriyorlarmı bilmiyorum. Aşağıda fiyat tarifesi var. Alan adını bedava veriyorlar.
türk hosting firmalarında ise 250mb disk alanlı paket 100 ytl. + alan adı almak zorundasın. (turkhost)
Yabancı hosting servisleri daha cazip geldi Jewor. Ayrıca teknik destek sınırsız veriliyo. Sabahın 3 ünde telefon açabiliyosun yani. 24 saat online destek. Ben yarına karar iyice bir araştıracağım ama heralde yabancı hosting firmalarını tercih ederim. Teşekkürler senn önerinide göz önünde bulunduracağım.
eğer ziyaretçi potansiyeliniz türkiye ise sitenizin barınacağı sunucusunun türkiye lokasyonlu olmasında fayda vardır. yurt dışı ile yurt içi ping süreleri oldukça farklıdır ve buna bağlı olarak açılış hızlarıda oldukça farketmektedir. benim şahsi fikrim türk firmalarından yanadır. hostbul net sitesinde araştırma yapmanı tavsiye ederim. eğer her destek talebinide yurtdışndaki bir firmayı aramayı düşünürsen bence telefon faturası host ücretini geçecektir :) hizmet kalitesi açısından yurt dışındaki firmalara güvenmeniz tabiki doğal ama ülkemizde de işini hakkıyla yapan firmalarımız mevcut. bir tavsiye istersen datros web hostingi tavsiye edebilirim. 500mb alan + domain tescil işleminin yıllık fiyatı senin aylık düşündüğün fiyatın 3te biri fiyatıdır. hizmet kalitesi, site açılış hızlarıda oldukça iyidir.
bana sorarsaniz www.netfirms.com bunu cogu kullanici bilir eskiden ucretsiz web siteleri dagitiyordu.
alan adi alirsaniz 25 mb lik alan da geliyor isterseniz html tabanli sitenizi sadece 10 dolara alan adi alarak kurabilirsiniz.
ayrica 250 gb alan ve 2500 gb trafik ile ayda 10 dolardan basliyor hadi bakalim bir turk host firmasi bu hizmeti asan bir hizmet versin goreyim
yardim isteyen olursa casama@casama.cjb.net msnden bana yazsin www.bizimonline.biz sitemi 6 aydir bu firmanin sunuculari ile yayinliyorum. memnunum da
En ucuz host: www.ynshosting.com
En ucuz domaim: www.turkticaret.net
www.istanbulhost.com (İntenet Çözünleri)
5 Yılık Domain + Host Alın 3 Yıl Parası Ödeyin ( Kaliteli Hizmetin Adresi )
İstanbulhost sitemizden gereken bilgiyi bulacağınıza inanıyorum :)
destek@istanbulhost.com ( Bilgi için )
Datros Host u kimseye tavsiye edipte başını yakmayın. İsteyen hemen şu an destek telefonlarını arayabilir. Bir hafta sürekli arayın, ne demek istediğimi anlarsınız. Değil muhatap telefona cevap veren bile yok! Ticketlarda da durum aynı kullanan bilir.