Arkadaslar bende guzel bı dıreksıyon var bunlada similasyon oyunu oynamak oldukça zevkli. bildiğiniz güzel similasyon oyunu varsa benımle paylasırmısınızz?.. (Araba Similasyonu)
Kaliteli Similasyon Oyunları?
Microsoft Flight X Simulator Deluxe Edition
DosTum otomobil ve Tuning Dünyası 'na olan ilgim tartışılmaz !! Haliyle Oyun Dünyası 'nda özellikle PC 'de otomobil ve simülasyon oyunlarına oldukça değer veren bir kişiliğim. İşte sana önereceğim en iyi oyunlar;
* LiveforSpeed ( En iyi otomobil simülasyonu ödülü aldı hem benden hemde Oyun Firmalarından. Birden fazla serisi (patch) bulunmakda. Sana önereceğim Y Patch veya Z Patch. Yakında oyuna Volkswagen Scirocco eklenecek, dört gözle bekliyoruz. Oyunun en can alıcı noktası Online oynanabilmesi. Www.lfs.net 'den aldığınız kullanıcı bilgileriniz ile oyunda diğer oyuncularla birlikte Online yarış yapabiliyorsunuz. Oyunun kontrolleri oldukça gerçekci yalnız ilk oynayışta zor gelebilir ama antreman ve tek te kişilik seçeneklerde sürüş yaparak kendinizi hazırlayabilirsiniz. )
* Hard Truck ( Tır ve kamyon simülasyon oyunu. Son versiyonu Haulin. Sana önerebileceğim en iyi serileri Hard Truck 18 WOS Pedal of the Metal ve Hard Truck 18 WOS Haulin )
* 3D Driving School ( Tek kişilik güzel bir otomobil, motorsiklet, jip... gibi araçları hocanız tarafından kullanmanıza olanak sağlayan ve sürüş izleminize göre puanlama yapan bir simülasyon oyunudur. )
NoT: Oyunların hepsi benim kişisel hoşlandığım ve oynamakda olduğum oyunlardır. Her türlü soru, şikayet ve diğer bilgiler için Özel Mesaj veya E-mail 'imden bana ulaşabilirsiniz...
===========================
Iyı GunLeR...
colin mcrae rally 04
gzeldi ama kaç yıl önce oynamıştımm
race driver grid. direksiyonun var madem mutlaka denemelisin.
kral undergruond'ın similasyon oldugundan eminmisin..