Vista Home Premium kullanıyorum .Arkadaşlar msn kullanırken kamera açınca bi süre sonra ya msn kapanıyor yada kamerada donma oluyo ve kamera kapanıyor bu sorunun çözümü sebebi nedir nasıl çözebilirim...Teşekkürler ?
Kamera Açınca Msn Kapanıyor
msn son sürüm kullan kamera diriverını yükle sorun büyük ihtimal düzelir
zaten son sürüm kamera'nın driver zaten yüklü ?
Merhaba ,
Bu tarz bir problem başımıza gelmişti . Antivirüs taramasından geçir makinanı sana belki alakasız gelebilir ama msn bazında birçok virüs hazırlanıyor. İyi bir yazımla makinanı taramanı tavsiye ederim.
Virüs taraması yaptım bişi çıkmadı msn de kamera açılıyo bir süre sonra kapanıyor ve msn den düşüyorum ..ama sadece karşı taraf kamerasını çalıştırınca sorun yok bi türlü çözemedim bu sorunu...Başka fikriniz varmı ?
avast ve defender var bunlar önceden etkilemiyodu ?
bende böyle bisey yasamıstım kamerm bozukmmuş ama benimki anında kapanıodu
başka kamerada taktım onda da aynı sorunu yaşadım ... Pc'den yada baglatıdan kaynaklanıyo ama çözemedim bu sorunu
Windows firewall kapalımı bi kontrol et istersen. Şunuda deneyebilirsin bilgisayarında bulunan bütün antivirüs yazılımlarını kaldır. tekrar dene bu sayede herhangi bir antivirüs programının engelleyip engellemediğini görebilirsin. Son olarak hangi antivirüs prog. kullanıyorsun
avast kullanıyorum önceden böyle bi sorun yoktu windows defender açık çalışıyo çözemedim gitti bu sorunu