msn'de veya normal masaüstünde kamera acınca pc kendi kendini resetliyor ?? nasıl çözebilirim ?
Kamera Açınca PC Restart Atıyor !
saintbu daha çok yazılım çakışmasına benziyor yada virüs ihtimalide olabilir temiz bir format işini görür sanırım ama daha öncesinden camın sistemle olan bağlantılarını ke derim.nasıl yapacaqımı biLmiyorum, formatsız halletmek istiyorum, nasıl yapabilirim, bağlantılara nasıl bakabilirim...
önce kameranın kurulumunu kaldır revouninstalla sonra sistem temizliği virüs taraması falan yap sonra tekrar kur kurarken dikkat et bi yerinde restart diye bi tık işareti falan varmı varsa kaldır
saintbu daha çok yazılım çakışmasına benziyor...bence de.
kamera yazılımını silip tekrar yükleyin
kameranın drıverını yanlıs kurmus olabılırsın kaldırıp tekrar kur
bir ara bendede oluyodu formatladım bence virüsden kaynaklanıyor.
HALLETTİM ARKADASLAR TESEKKÜRLER
nasıl halletigini de yazsaydın daha iyi olurdu arkadaşım böylr bi sorun olursa yeni konu açmak zorunda kalmazlar
evet o bir yazılım çakışması benim ekran kartında da oluyordu unistal et ve tekrar dene
diğer programlarda buna dahil, o zaman, photshop gibi programları yükleyincede yapıyor, yazılım çakışması bu olsa gerek
arkadaşım ayn sorunu bende yaşadım sorun driverlerin çakışmasından kaynaklanıyor kurulumsuz tak-çıkar kamera kullanırsan sorunun hallolur
Arkadas icin bilemem ama bir dostumuzun makinesinde format vs vs yapmadigimiz sey kalmamisti sonrasinda 512 sdrami olan makinenin bir raminin bozuk oldugunu anladik virus, cakisma demeden baska seylerde olabilcegini dusunmek gerek ayrica her virus icin pc silmeyede gerek yok