Kamera ve ses kayıdı

HPQ-User
23-05-2007, 08:43   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

oooommmmeeeerrrr sormuş:
Msn ye girdiğim zaman kameramı açıyorum açı tıkladığım zaman kamera kullanılmakta gibi yazılar yazıyor.Eskiden kameramı açabiliyordum şimdi açılmıyor.Her hangi bir yerde kamera açık mı?Bunu ben göremiyorum olabilirim.Arka planda çalışıyor olabilir mi?Sadece msn de değil AMCAP programını açtığımda Renkler çıkıyor görüntü yok neden olabilir,ne yapmalıyım???
------İkini sorum ses kaydı...Ses kaydını bilgisayardan sildim şimdi sesimi yükleyemiyorum ortam seslerini kaydedeceğim bir program var mı?  VEYA ses kayıdını GERİ masaüstüne nasıl getirebilirim?

Aşağıdaki adrese girerseniz  Başlattan,donatılara,oradanda eğlenceye girdim resmi var zaten ses kaydı orada yok silmiştim şimdi nasıl geri getirebilrim?
     H:\Documents and Settings\ömer\Desktop\adsız.bmp

NOT=Bu resim benim bilgisayarımda kayıtlı olduğu için açılıyor olabilir;sizde açılmayabilir.

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
120 GB harddsik
512 RAM
3.00 gHz
Toplama alındı

İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; SIMBAR Enabled; SIMBAR={00E0932B-3420-4b93-81CE-6259AFAA533C}; .NET CLR 1.1.4322)

Borga-x
23-05-2007, 09:20   |  #2  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

arkadaşım oncelikle kamera suruculerını tekrar yukle. Bu şekilde görüntüyü alman gerekır. k-lite codec pack dosyasını da yuklemenı onerırım.Gerekebilir, Ses için yapabılecegın cok sey var google'da ses kayıt diye aratacak olsan bırcok programı bulabılırsın.Özellikle isim verebilecegim bir program yok benım bıldıgım.

erkanc
23-05-2007, 09:31   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

ilk olrak kameranın sürücülerini güncellemesin sound recoder programıyla ses kaydı yapabilirsin adsız bmp dosyasını da geri getirebilmek için sistem restore ile geri getirebilirsin

Koray Kocaman
23-05-2007, 22:10   |  #4  
Koray Kocaman avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,876 mesaj

Değerli Üyemiz

Cameradaki sorununuz muhtemelen yazılımsal olarak görünüyor.Eski driver'ını bilgisayarınızdan kaldırarak yeni güncel driver'ını kurunuz.Ses kayıt işlemi için Jet-Audio bu işlemler için kalitesi biraz üst sınıf bir program.*.bmp adlı dosyanızı bilgisayarınızda komple bir tarama yapın, bulmadığı taktirde Recevory programlarımızdan verinizi kurtarmanız mümkün.