arkadaşlar bu kullandığımız portatif kameralar var ya,günlük yaşamda sık sık karşılaştığımız.o kameraları webcam olarak kullanabiliyormuyuz?yoksa bu özellik bazı kameralara mı özgü?
kameralar hakkında genel bir soru
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bildigim kadarıyla djital her tür kamerayı web cam olarak kullanabiliyorsun ama msn de nerden ayarlanıyor bilmiyorum.Birde bugun biri sormustu 6.2 de calıstırıyom ama 7.0 da calısmadı diye tam dikkatli bakmadım ama sanırım boyle bir sorun var.Neyse konuya cevap veren arkadaslar sanırım daha acıklayıcı bilgi verir.(atmasyon olmasın sonra yalan yanlıs)
https://www.chip.com.tr/forum/es ... lanilir-_t8290.html bahsettigim topigi buldum.(Sabahlara kadar aradım anca buldum )
Sanırım lazrail soruyu tam olarak anlayamadın free nin sorduğu her digital kamera web cam olarak kullanıulabiliniyomu diye soruyo eğer kameranın bu özelliği varsa kullanılabilinir.Mesala bende hem kamera hem digital foto makinesi var ama iksindede web cam özelliği olmadığı için kullanamıyorum.
Çok ilginc ben her tür djitalden kullanılabiliyor sanıyordum.Demek yanlıs biliyormusum.Pardon.
ben de öyle biliyordum o yüzden de yeni bir internet kamerası yerine biraz paraya kıyıp bir elektronik kamera almayı hesaplıyordum.sorduğum iyi olmuş.teşekkürler.bir de mümkünse internet kamerası olarak kullanabileceğim bir orta sınıf kamera tavsiyesi istiyorum.teşekkürler.