Rusen sormuş:
MSN de görüntülü konuşma yapmak istediğimde karşı taraf yanıtlıyor ve her iki taraf birbirini görmeye başladığı anda benim görüntüm donuyor ama karşı tarafın görüntüsünde hiç donma yok.
Ses te hiç sorun yok. Görüntüm donsada sesli iletişim sorunsuz devam ediyor. MSN 8.5 kullanıyordum sildim 8.1 yükledim yine aynı. PC ye format attım yine olmadı.
Ayrıca bu hatayla karşılaştığım zaman bilgisayarı kapatıç açsam bile kamera hala donmuş durumda kalıyor. (kameranın üzerindeli ışık yanık kalıyor) Ancak kameranın USB kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor. MSN in araçlar menüsünden ses ve görüntü kurulumuna giriyorum. Hoparlör normal- microfon normal- cameraya gelince Yok yazıyor. Yanındaki sekmeye tıklayınca A4 Tech görünüyor. Seçiyorum kamera çalışmaya balşıyor. kurulumdan çıkıp görüntülü konuşmayı açıyorum sorun olmuyo.
Ama ertesi gün yine aynı sorun oluyor.
Ram'lerim 2X256mb Birini çıkarıp denedim yine olmadı.
Bu kamerayı komple sistemden kaldırıp arkadaşımın sürekli kullandığı kamerayı kurdum oda aynını yaptı.
Ekran kartımın driveri güncel. Ama anakart driveri güncel değil sanırım. Acaba ondan olabilirmi.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
...
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 5.1; GTB6.5)