kamerayı açınca wireless kopuyor

HPQ-User
05-08-2010, 10:46   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

ıglesıas sormuş:
selam.arkadaslar.notebookla wireless bağlantı ile msnde kamerayı açtıgımda belli bir süre sonra 10 15 dakika civarı bağlantı komple kopuyor netede giremiyorum.kablosuz aglarıda arattıgımda kendi baglantımı göremiyorum.modemi acıp kapattıgımda baglanıyorum.ama her defasında bu tekrar ediyor.modem huwaei marka.kamera premier.normalde windowsta actıgımda kamerayı acılıyor sorun olmuyor.nette cok arastırdım ama birkac kişinin basına gelmiş onlarda cözüme kavusmamış

Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
xp pro

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US) AppleWebKit/534.3 (KHTML, like Gecko) Chrome/6.0.472.0 Safari/534.3

akdenizsuleyman
09-08-2010, 02:33   |  #2  
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
39 mesaj

çok ilginç :)) burada da bi çözm bulucanı sanmıyorm sen en temizi format at :))

cbilgen13
09-08-2010, 02:39   |  #3  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

formattan önce kameranın driverlarını bir güncelle... eğer sorun dewam ederse notebook üzerindeki kamerayı devre dışı bırakıp farklı bir kamera ile bir dene....sonuçları buraya yaz belki başka çözüm önerileri çıkar...

ıglesıas
13-08-2010, 13:32   |  #4  
Üye
77 mesaj

driverları güncellemeyi denerim.ama zaten notebookun dahili kamerası yok.harici premier marka kamera kullanıyorum.biraz daha arastırdım.kullandogınız güvenlik yazılımıyla güvenlik duvarıyla alakalı olabilir deniyor.normal kabloludan baglandıgımda sorun yok.güvenlik duvarı veya güvenlik yazılımları herhangi bir sınır limit koymuş olabilir ondan kapanıyor diye birkac yazı okumuştum.birde çevredeki diğer modemler kablosuz kullandıgımda cakışma ihtimali varmı acaba

cbilgen13
13-08-2010, 15:06   |  #5  
cbilgen13 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,441 mesaj

seninle aynı ortak ağı wireless olarak paylaşan başka bir laptop warsa birde onda dene kamerayı aynı şekilde onunda bağlantısı kesilirse dediğin gibi güvenlik duvarı ile alaklı sorun olabilir...

Kapalı Hesap (154666)
16-08-2010, 21:57   |  #6  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Muhtemelen pull_up oluyor
kamera ayarlarından şunları yap
1 saniye başına oluşturduğun kare sayısı 25 ise 5 yap
kameranın çözünürlüğünü iyice düşür. mümkünse 320 ye 180 yap
eğer kilitlenmen kalkar ya da süresi yarım saate kadar çıkarsa internet hattın dahil tüm bağlantı ayarlarını yeniden kontrolden geçir. Özellikle kablosuz routerini

mancukya
16-08-2010, 23:14   |  #7  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

ilk önce adam gibi dogru bilgiler ver makine markasi anakart vs vs sonra yardimci olunur.
muhtemelen wifi yada kamera driverslari cakisiyor

ıglesıas
17-08-2010, 00:19   |  #8  
Üye
77 mesaj

cevaplar için tesekkğrler.sorun routerdaynış galiba.telefon hattıyla adsl in ayrılduğı küçük kutuvukta.mancukya üslubuna dikkat et. nedemek adam gibi bilgi ver.eksik bişey varsa önce insan ol söyle sonra adam ol.sorunun anakarta kadar varacak kadar derin oldugunu anlasam bu baslık altında konu acmazdım.ettiğin kelimelere yazdıgın cümlelere dikkat et yazdıktan sonrada oku .birkerede anlamıyorsan eğer 2 3 kere oku.insan hali kimi bir kerede kimide 3  4 kerede anlar.kapasite ve anlayış farkı.tekrar yardıımcı olan  arkadaslara tesekkür ederim

PCKoLiK BeRKaY
17-08-2010, 12:31   |  #9  
PCKoLiK BeRKaY avatarı
Yıllanmış Üye
542 mesaj

Sürücüler çakışıyor olabilir .

ıglesıas
17-08-2010, 14:11   |  #10  
Üye
77 mesaj

sorun routerdaymış galiba.artık kopma olmuyor.

mancukya
17-08-2010, 19:06   |  #11  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj
Alıntı: ıglesıas  
cevaplar için tesekkğrler.sorun routerdaynış galiba.telefon hattıyla adsl in ayrılduğı küçük kutuvukta.mancukya üslubuna dikkat et. nedemek adam gibi bilgi ver.eksik bişey varsa önce insan ol söyle sonra adam ol.sorunun anakarta kadar varacak kadar derin oldugunu anlasam bu baslık altında konu acmazdım.ettiğin kelimelere yazdıgın cümlelere dikkat et yazdıktan sonrada oku .birkerede anlamıyorsan eğer 2 3 kere oku.insan hali kimi bir kerede kimide 3  4 kerede anlar.kapasite ve anlayış farkı.tekrar yardıımcı olan  arkadaslara tesekkür
Lafi bilmem nerenden anliycaksan tanimadigin kisilerden yardim isteme Adam olma konusuna gelince senin olman gercekten zor bu zamana kadar malesef olamamisin okudugu 2 kelimeyi anlamaktan aciz biriside zor adam olur zaten.
Forumlarda sen gibi zatlardan arada geliyor okudugunu anla öncelikle ve lafi kompleksli sekilde istedigin tarafa cekip hakeret etmeye kalkma terbiyesizligin luzumu yok.