Enteresan, garip ve inanilmasi güc olaylari vede fotograflari bu konu basligi altinda paylasalim arkadaslar.
[URL=http://imageshack.us][/URL]
ingilizcesi olan arkadaslarin tarihte kanatli kedilerle ilgili wikipedia ansiklopedisinin aciklamasinida okumalarini tavsiye ediyorum;
KANATLI KEDi ???
Kedileri sevmem kanatlısını da seveceğimi zannetmiyorum.
ufuksKedileri sevmem kanatlısını da seveceğimi zannetmiyorum.güzell.. bende sevmem kedigilleri.. Birde bu kanat olayinin aslan, kaplan da filan ciktigini düsünün.
kedi sevilmez mi yaa. niye sevmiyorsunuz. biraz asi hayvanlardır ve nankörlükleri hoşuma gider.
anatomik olarak en sağlam ve hareketli hayvanlar olması ilgimi çeker benim. her an herşeye hazırdır. çok da sevimlidirler :P
öcüükedi sevilmez mi yaa. niye sevmiyorsunuz. biraz asi hayvanlardır ve nankörlükleri hoşuma gider.Kedileri bende severdimde, bu videodan sonra soğudum... Bir hayvan hem şirin aynı zamanda nasıl bu kadar salak olabilir ki ?
anatomik olarak en sağlam ve hareketli hayvanlar olması ilgimi çeker benim. her an herşeye hazırdır. çok da sevimlidirler :
"Kedi'leri sevmem mi?" dedi birisi!? Allah'ım dünya nereye gidiyor yarabbi!? :)
televizyonda belgeselini seyretmek güzel de yakından olmuyor. hele benim gibi balık cennetinde (balıkçılık yapılan) oturuyorsanız. kafanı nereye çevirsen kedi..
ilgisiz olacak belki ama redbull kanatlandırır
samet1986Bu video, kedi severleri kedisavar yapacak nitelik taşıyoröcüükedi sevilmez mi yaa. niye sevmiyorsunuz. biraz asi hayvanlardır ve nankörlükleri hoşuma gider.Kedileri bende severdimde, bu videodan sonra soğudum... Bir hayvan hem şirin aynı zamanda nasıl bu kadar salak olabilir ki ?
anatomik olarak en sağlam ve hareketli hayvanlar olması ilgimi çeker benim. her an herşeye hazırdır. çok da sevimlidirler :
Kedileri ben de sevmem aslında.Ama belgesellerdeki "büyük kediler" izleme bakımından güzel oluyor.
Kedı sevılmezmı evde 4 tane kedı vardı bır ara
ewt kedileri bende sevmem aslında eskiden severdim.taaaki yavrularına ellemeye çalıştığım o kediye kadardı. bundan sonra hiç bişey sevdiremez
Ben kedileri nankör kedi şarkısına kadar severdim o şarkı o kadar kötüydüki artık kedileri bile sevmemeye başladım
bende bizimalem sitesinin aktüel haberler bölümünde bu haberi okumuştum . çinli kadının kucağında kanatlı kedi . artık kuşlar yeni bir formül bulmalı kedilerden kurtulmak için .
öcüükedi sevilmez mi yaa. niye sevmiyorsunuz. biraz asi hayvanlardır ve nankörlükleri hoşuma gider.kediler eglenceli komik sevimli akıllı dırlar birde tüy dökmeseler norveç kedisi olunca döküyor işte
sevilir kardeşim kedi sevilir
Pompeibende bizimalem sitesinin aktüel haberler bölümünde bu haberi okumuştum . çinli kadının kucağında kanatlı kedi . artık kuşlar yeni bir formül bulmalı kedilerden kurtulmak için .ewt Pompei bu durumda kuşların pek bi şansı kalmıyoSon Düzenleme: mustafa-k ~ 28 Mayıs 2007 11:55