http://teknoloji.milliyet.com.tr ... ate=07.05.2009&b=Bu numarayi asla geri aramayin&ver=24&KategoriID=00
Arkadaşlar 393 ile başlayan tel numaralarındaki dolandırıcılık hikayesi.
Dikkatinizi çekmek istedim.
http://teknoloji.milliyet.com.tr ... ate=07.05.2009&b=Bu numarayi asla geri aramayin&ver=24&KategoriID=00
Arkadaşlar 393 ile başlayan tel numaralarındaki dolandırıcılık hikayesi.
Dikkatinizi çekmek istedim.
malesef su an benim basımdada benzer bi olay var su gectigimiz 2 gündür basladı 02124440333 numarası beni 5 kez aradı halada devam ediyo ama allahtan daha telefona yetisipte aramayı cevaplayamadım..
meraktan google ye bu numarayı yazdım ögrendimki kimlik bilgilerini calıyorlarmıs bu yöntemle
artı bu numarada garanti bankasına ait bir numaraymıs (4440333)
ben bu aramadan nasıl kurtulabilirim ki arkadaslar bilgisi olan varsa bilgilerini burda paylasırsa ne iyi olur..
not:sizde dikkatli olun bu numara icinde..
merve_mervemalesef su an benim basımdada benzer bi olay var su gectigimiz 2 gündür basladı 02124440333 numarası beni 5 kez aradı halada devam ediyo ama allahtan daha telefona yetisipte aramayı cevaplayamadım..aynı numara değilde farklı bi numarada aynen beni bu şekilde rahatsız ediyordu google'dan araştırdım finasbankasınınmış numara bende finansbankın müşteri hizmetine bağlandım biz aramıyoruz dediler şaşırdım bikaç gün daha böyle aradılar işte 2-3 kez çağrı bırakıyorlardı sonunda aramayı kestiler. :)
meraktan google ye bu numarayı yazdım ögrendimki kimlik bilgilerini calıyorlarmıs bu yöntemle
ben bu aramadan nasıl kurtulabilirim ki arkadaslar bilgisi olan varsa bilgilerini burda paylasırsa ne iyi olur..
merve_mervemalesef su an benim basımdada benzer bi olay var su gectigimiz 2 gündür basladı 02124440333 numarası beni 5 kez aradı halada devam ediyo ama allahtan daha telefona yetisipte aramayı cevaplayamadım..bu yazımın devamı olarak arkadaslar bugün beni yine aradılar bu numaradan bir bayan cıktı diksiyonu gayet düzgün hanımefen di dedi üstelik ad ve soyadımı söyleyerek birden sasırdım önce hani numara neysede ismimi nasıl buldular diye.
allahtan devamını getirerek beni cıkılmaz bi dertten kurtardı neymis migros üyesi oldugum icin garanti bankası migros müsterilerine kredi kartı veriyormus bende bu hak kazanmısım kartın bana gönderilmesi icin adres ve kimlik bilgilerim gerekiyormuş muşda
kadına bir azar actım ağzı yumdum gözü:)
hani bana migros demese yutucam
jeton nerden düştü derseniz sakın ola sakın benden size tavsiye gecenlerde nette migros kartımın içerigine bakmak istemiştim o nedenle siteye üyelik gerektiriyodu numara falan istiyodu bende güvendim ne bileyim o an yazdım
bu cakallaar burdan kapmış anlayacagınız.
dikkat edin derim ben size..