KANE&LYNCH DEAD MEN

roses
20-01-2008, 17:46   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
82 mesaj

KANE&LYNCH DEAD MEN arkadaşlar bu oyunua yeni basladım. fakat ilk çatışmadan sonra bır arabanın yanında uyanıyorsunuz.yanınızda bır kısı daha var.bulundugunuz yer sanırım ıcı bosaltılmıs 3 katlı alısverıs merkezı,fakat dısarı cıkamıyorum.arabanın arka bagajından 1 pompalı alabılıyorum.burada tıkandım.oynayan arkadaslar varsa benı bılgılendırırsenız sevınırım.

Kombat
20-01-2008, 18:00   |  #2  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
425 mesaj

Silahla bir iki atış yapıp farenin sol tuşuna basıp üst tuşuyla invertory'e alıcaksın. DAha sonra diğer silahları alıcaksın zaten bir tanede baretta veriyor onuda alıp bir iki el ateş edip orta tuşa basıp alt tuşuyla aşağıdaki invertory'e koyucan sonra bomba gelecek bir tanede bomba sallayacan. Son bir silah kalıyor onuda alıp lynch'in yanına gidicen arkada poşetlerle kaplanmış bir kutu var herif zaten oraya gidiyor sende onu takip et. Ondan sonrada olaylar patlamaya başlıyor. Polislere çok dikkat et kurnazlar Göz kırpma İyi eğlenceler.

Son Düzenleme: Kombat ~ 20 Ocak 2008 18:01
roses
20-01-2008, 18:20   |  #3  
OP Üye
82 mesaj

kombat,iki uc el ates ettım(fakat sol tusla ates edılıyor)senın dedıgın gıbı yapmaya calısıyorum olmuyor acaba amator oyuncunun anlayacagı sekılde anlatabılırmısın.verdıgın bılgıler ıcın tesekkur ederım.(ınvertory nedemek bılmıyorum)

Kombat
20-01-2008, 18:32   |  #4  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
425 mesaj

Senin için yeniden oyuna başlayacam o bölüme gelince kayıt edicem. Youtube'a koyucam ama biraz sabır. Okumaktansa izlemen daha faydalıKahkaha

roses
20-01-2008, 18:33   |  #5  
OP Üye
82 mesaj

yaptıgın zaman benı bılgılendırırsen sevınırım.tesekkurler

Kombat
20-01-2008, 20:18   |  #6  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
425 mesaj

Video olarak kaydedemediğim için ekran görüntülerini koydum. Hepsi sıralı senin takıldığın yer 4numaralı resimden başlıyor sanıyorum.

Burada silahı aldıktan sonra orta tuşa basıp yukarı ok tuşuna bas

Buradada silahı al

Orta tuşa basıp aşağı tuşuna 2 defa basıcan

Arkada görünen kola makinasın oradaki poşetle kaplı yere git

Yere çöküp korunma olarak kullan buradaki amaç lynche bu şekilde eğilip ateş etmeyi öğret. Sen eğilince ve buraya yaklaşınca otomatik olarak pozisyon alır. Sonra ateş etmeye başla. Kola makinasının yanına gitmen için yazı yazacak zaten.

Buradada kola makinasının arkasına geçip pozisyon alıp sağ tuşla hedefi daha iyi görmeyi öğretmelisin.

Artık yukarı çıkıp halatı bulucan o da 2.katta

Polislerde geldiGülümseme

Son Düzenleme: Kombat ~ 20 Ocak 2008 21:26
roses
20-01-2008, 20:26   |  #7  
OP Üye
82 mesaj

kombat bu mb3 tuşunu bulamıyorum,neye basmam lazım(klavye),acaba konsollamı oynanıyor,kusura bakma kafanı şişiriyorum ama oyun süper devam etmek istiyorum tıkanıyorum.bu arada optıonsta tuşların görevlerine baktım,mb1,mb2,mb3 var.bunlar hangileri bulamadım.yardım lütfen

Kombat
20-01-2008, 21:28   |  #8  
Kombat avatarı
Yıllanmış Üye
425 mesaj

mb3 farenin orta tuşudur. Mouse Button 3 kısaltması. Artık o tuş sende yoksa klavye düzeninden sana en rahat olanı seç.