arkadaşlar selam
bilgisayarı kapat dedikten sonra normal bir şekilde kapanıyor ancak bilgisayarın fanları çalışmaya devam ediyor reset tuşu bu durumda çalışmıyor kapatma düğmesine basılı tutarak kapanıyor. sorun ne veya neden kayanaklanıyor olabilir. tüm donanımları söktük tekrar taktım ama hala devam ediyr.
ana kart: asus P5KC Ekran kartı:Asus eah 3870, 4 gb kingston 800 mhz ram,tv kartı,
işletim sis:Win7 home premium.
kapanma sorunu
hayır genellikle bu sorun işletim sistemi uyumsuzluğundan oluyor benim pc ye vista yükleyincede böyle oluyordu.wın7 de olmuyor.ben bunu araştırdım ve işletim sisteminden olduğunu anladım.vista veya xp yükleyin sorun düzelir ama XP de kesin düzelir vistayı bilmem
Başka bir PSU denediniz mi ? Birde ekranda kapanıyor değil mi ?başka psu ile denemedim çünkü elimde psu yok. ekran ve diğer donanımlar kapanıyor (Eternet vs). sadece fanlar çalışıyor.biosu ve driverleri bi güncelleyeyim belki sorun ondandır.
Xp ye dönmem çünkü orjinal vistadan orjinal win 7 ye geçtim. artık gerilemenin bir manası yok bence. win7 64 bitte şu ana kadar hiç uyumsuzluk sorunu yaşamadım.