Arkadaşlar ben bilgisayarımı kapatmak istediğimde kapanmıyor...
Program sonlandır....
uyarısı çıkıyo sonlandır dedğimde bilgisayar kapanıyor ama o anda çalışan hiç bir program olmadığı halde....
nedir bu sorun acaba....
teşekkür.....
kapanma sorunu.....
Bi program vardır illaki çalışan.Onu bulmak lazım.Bende de yapıyodu Firefox yukledikten sonra.Şimdi duzeldi.
program hangisiyse kapanırken tam kapanıyormu yoksa arkaplanda çalışıyormu bak, trojan vb. olmadığına emin ol
format sonrası oldu bu sorun...
win tools .net kullanıyorum ve bu programla sistemimde yüklü olup başlangıçta çalışmasını istemediğim prog. dısable yapıyorum...
fakat system mecanic devamlı çalışıyor ondan olma ihtimali varmı sizce?....
wintools.net devamlı çalışıyorsa çıkarken sistemin dosya kaybı olmasına önlem olarak otomatik kapatmak yerine senin kapatmanı istiyor olabilir yada system mechanic'in, system mechanic varken niye wintols kullanıyorsun ki
wintools u zaten sistemden kaldırmayı düşünüyorum....sadece system mec.kurulu kalacak....
bu arada ufuks arkadaşımızın yaptığını yani fırefox'u kurdum ve artık onu kullanacam...ilginçtir anlamadım ama sorunum böyle yapınca çözüldü....
İlgilenen arkadaşlara teşekürlerimi iletirim...
saolun.....
firefox'la daha hızlı sayfalara erişmek için(normaldede ie'den hızlı ama) fasterfox kullan, download programın yoksa dahili download programı downthemall kullan firefox'u daha çok seversin.