xp home edition: başlat/bilgisayarı kapat/KAPAT kimi zaman kapatmıyor.RESET leyip yeniden başlattıktan sonra öyle kapatıyorum.
yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkürler.
kapatma sorunu
merhaba arkadaşım."User Profile Hive Cleanup" programını yükleyip bir denemeni tavsiye ederim.Bu program Windows oturumunun düzgün bir şekilde kapanamaması nedeniyle ortaya çıkan sorunları gideren bir yazılım.
Sonucu bildirirsen iyi olur. Kolay gelsin...
birde bunları dene bakalım;Başlat>çalıştır< regedit yazıp tamam de<
- HKEY_CURRENT_USER>Control Panel>Desktop'ta sağdaki "PowerOffActive"yi çift tıklayıp değerini "1" yap.
bios'a girip ilk görünen sayfadan "load optimized defaults" u seç.
kylie her zaman regeditten proplemleri çözüyorsun tebrik ederim seni kylie dediği doğru
arkadaşlar zaman ayırıp ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler.sorunun tekrarlamasını bekliyorum ederse önerdiklerinizi uygulayıp sonucu bildiricem.
kapatma sorunu vardı.PORTERTA-KYLİE-KAYS adlı sayın üyeler sorunumla ilgili çözüm önerilerinize teşekkürlerimi iletmiştim.foruma yazdıktan sonra garip ama gerçek bir daha hiç tekrar etmediği için uygulamadım.ilgilerinize tekrar teşekkürler.
chıp forum uğurlu geldi desene.
ya da hasta doktor ilişkisi!
kylie'nin yazdığı çözüm windows zorunlu kapama.. onu, sorunun devam etsede etmesede yap..
teşekkürler tavsiyeniz için ama normal çalışma düzeninde bir sorun çıkmadıkça sisteme pek müdahalede bulunmak istemiyorum.
sen bilirsin durdukyere düzelmez..
ve şunuda ekleyeyim;
böyle hatalar bazı programların sonlandırılamamasından kaynaklanır..