orjinal oyun alcam steam ile oynıcam ama hangisi karar veremedim hangisi daha zevkli olur???
karar veremedim yardım edermisiniz???
kesinlikle Modern Warfare 2.bence al pişman olmassın.
aslında bende öle düşündüm ama fiyatlar arasındaki fark 2 kat olunca belki bi şans die soriim dedim yemedi galiba :D:D ya bende oyunun korsan cd si war onun için key weya steam adresi falan alınsa olmuomu en kolay ve ucuz nasıl yapabilirim
Arkadaşlar dalga mı geçiyorsunuz anlamadım Steam ile oyun alıcak siz Mw2 demişsiniz. Herkes mw 2 nin ne kadar kötü bir multiplayer modu olduğunu ve sürekli hilecilerin olduğunu bilir. Sakın Mw2 almak gibi bi hata yapma oylamaya da sakın bakma multiplayer olarak Bad Company 2 bin kat daha iyidir. Hile yok zaten. Level topluluğu ile oyunlara katılabilirsin ve onun dışında bir çok server var bence mw 2 al pişman olmazsın yorumu kesinlikle yanlış. Tek oyunluk paran varsa şu anda ve mw2 alırsan pişman olursun. Multi için kesinlikle Bad Comapny 2 almanı tavsiye ederim. Steam'den alman şart değil Steam'de 50$ D&R'da 50-60TL arası birşeydi en son.
Ben bi ara şöyle bi karşılaştırma ve inceleme karışımı bişey yapmıştım bi göz at istersen:
Bad Company 2 diyorum tabii ki.
MW2'nin SingleLayer modu iyi güzel de,tam ''Acaba şimdi ne olacak?'' diyorsun çat bitiveriyor oyun.
Ve Multiplayer'ı çok bayıcı.Hilesiz server bulmak imkansız.
Ama BC2'nin Multiplayer'ı şahane.Sırf Destruction 2.0'ın getirdikleriyle birlikte gayet zevkli bir multiplayer.Çatıda Sniper mı var? Merdivenlerden çıktınız tam yanına gideceksiniz duvar mı çıktı? Yıkın gitsin :D
Ha BC2'de yere yatma yo o ayrı konu:D
Multiplayer oynancaksa kesinlikle "BF: BAD COMPANY 2". Hala neden herkesin Modern Warfare 2'yi seçtiğini anlamış değilim... Sanırım bazıları "ah eskiler ah" kafasında ya da.. Anlayamıyorum MW2 diyenleri işte.. x)eski kafalılıktan değil zevk meselesi.Sen Bad company 2 seversin ben COD MW2 severim bu tartışılmaz.
Bad Company 2'de duvarlar,pencereler gibi unsurlara zarar verilebiliyor.Daha gerçekçi.Ben Call of Duty yerine Bad Company 2 oyna derim.
Oyun piyasası malesef nankör bi piyasa. Battlefield yılda 1 oyun çıkarmadığı için ve genel olarka multiplayera önem verdiği için çok tutulmadı tutulsa da sıkça oyun çıkarmadığı için unutuldu oyuncusu azaldı. Call of duty sürekli oyun çıkararak son yıllarda kendine çok iyi bir yer yarattı. Tam öyle bi zamanda çıktı ki onunla yarışacak fps yoktu ödülleri topladı. Biraz daha tanındı. Şimdi "kal of dati"den daha iyi bi oyun çıkmasına karşın Bad Company 2 yi multiplayer oynayamadığı için sevmeyenler var. Ucuz etin yahnisi yavan oluyor malesef Cod kırıldı da noldu? Her server hile dolu. Biraz paranıza kıyıp B.c. 2 alırsanız çok daha iyi bir multiplayer ve single player keyfi yaşarsınız. Bence single player olarak cod güzeldi ama bad company 2 den güzel değildi yine de.
eski kafalılıktan değil zevk meselesi.Sen Bad company 2 seversin ben COD MW2 severim bu tartışılmaz.Aslında söylediğimiz şey zevk meselesi değil kardeş.. Eğer oyunlar belli bi konuda karşılaştırılıyorsa birisi diğerinden daha iyi olacak mecbur.. Örneğin biz burada bu iki oyunu Multiplayer modlarına göre karşılaştırdık; sonuç Bad Company 2 galip. Bunda da %90 herkes hemfikirdir zaten, bakınız "Bad Company 2 - Modern Warfare 2 karşılaştırmaları"...