Benim o ünlü 96 dereceyi görmemden sonra ne kadar korksamda birde Pc'nin üstüne gidip kararlılık testi yapayım dedim. Sonuçları aşağıda göreceksiniz ama hiç tatmin olmadım aşırı yüksek sıcaklık var
Bu değerler yazlıkta Pc_ 3 saat kadar açık kaldıktan sonra vantratörsüz çok büyük olmayan camları tahdadan olan bir odada çekildi (Nasılda durumu kurtarmaya çalışıyorum)
90 DERECEYİ GÖRDÜĞÜM İÇİN TEST YAKLAŞIK 30 SANİYE OLDU
Açık Olan Programlar
1)10'a yakın İnternet Explorer penceresi
2)Youtube müzik açık
3)Birkaç klasör
4) Ve tabiki Everest ve Speed Fan
[/url]
İkinci resim normal aşamadayken müzik kapalı pencereler de azalmış durumda (Orda 49 ama normalde 53-55 derece civarı gezer)
[url=http://goo.gl/mc9cY]
Kararlılık Testi
birgün oda olacak ama elimiz bilgisayar görmemiş kurcalıyıp duruyoruz :)
sana tavsiyem o CPU soğutucusunu alıp çöpün yolunu tutman ve gidip yani bir cpu soğutucusu alman olacak.
;)
Stok fan kullanıyorum, daha yeni bu sisteme 4 Milyar Verdim hayatta alamam benim günahım ne ya
hahah güldürme kardeşim 4milyar verdiğin sistem böyle olur mu inanmam :) aslında i7 2600 lerin bile dandik soğutucuları olabiliyormuş. mümkün. 4milyar verdiysen bir sisteme 50 tl lik bir masrafdan kaçınmazsın heralde? :) Süper bir soğutucu yorumları oku anlarsın. http://www.vatanbilgisayar.com/x ... _ID=46104#allImages
hahah güldürme kardeşim 4milyar verdiğin sistem böyle olur mu inanmam :) aslında i7 2600 lerin bile dandik soğutucuları olabiliyormuş. mümkün. 4milyar verdiysen bir sisteme 50 tl lik bir masrafdan kaçınmazsın heralde? :) Süper bir soğutucu yorumları oku anlarsın. http://www.vatanbilgisayar.com/x ... _ID=46104#allImagesAslında kardeşim 4.500 milyar verdim 3D sistemde kurdumAl istiyorsan bak bakalım
Anakart: Z68-UD7-B3
Ekran Kartı: Asus GTX580
İşlemci: İntel İ7 2600k
Ram: 8 GB Ripjwask
Kasa:Cooler Master Haf 912
3D Monitör: Acer GD245HQ
3D Kit: Nvidia 3D Vision KitArkadaşın dediği doğruysa bu i7 fanı iş görmüyor yada dandik diyebiliriz (Doğrumudur ? ) Eğer böyle bir durum söz konusuysa bu konularda çok hassasımdır geri verip değiştireceğim işlemciyle beraber
o kadar para döküyorsun be o işlemci yük altında 70 dereceyide geçiyor ha kardeş valla ne diyim geçen gün 2 el 775 soket işlemciyle anakart aldım 85 tl ye eski parçalar onlar bile 34-55 derece arası çalışıyor
arkadaşın suçu yok. ya fanı bozuk, ki bu intel den daha çok amd lerde olan bişey bilirsiniz. ya da soğutucuyu tam oturtamadı, psu yetmiyor ya da termal macun kurumuş. kardeş nazar değmiş senin sisteme :D göz var nazarlık tak :D
o kadar para döküyorsun be o işlemci yük altında 70 dereceyide geçiyor ha kardeş valla ne diyim geçen gün 2 el 775 soket işlemciyle anakart aldım 85 tl ye eski parçalar onlar bile 34-55 derece arası çalışı
Her ne kadar bu forumda sana çok güvensemde sanki bana suç atarmış gibi konuşmaları hiç sevmiyorum. Benim suçum ne zamanda bişeyi eksik yaptımda mı böyle oldu adamlar kötü mal verdilersen suçlusu benmiyim. Sadece ne yapmalıyım fanı geri götüriyim isterseniz ve Psu yetmeme durumu olacağını hiç sanmıyorum çünkü 750 WATT