Karbondioksit (CO2) Lazer Kesim Makinaları

Lasercut
30-08-2013, 16:56   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ağu 2013

Lazer kesim makinaları endüstriyel üretimde, küçük işletmelerde aynı zamanda okullarda kullanılmaktadır.

Karbondioksit (CO2) Lazer makineleri ile kesim, kazıma ve markalama işlemleri yapabilirsiniz. Bu işlemler lazer gücüne, kullanılan malzemeye ve malzeme kalınlıklarına göre değişebilir. Örneğin: CO2 lazer ile cam üzerine markalama işlemi yapabilirsiniz fakat kazıma ve kesim işlemi yapamazsınız.

Bilgisayardaki çizim programında hazırlamış olduğunuz çalışmayı makineye gönderiyorsunuz ve makine üzerindeki dijital panel ile kesilecek malzemeye işlemi uyguluyorsunuz.

Lazer ışınları malzemeyi yakarak kesim, kazıma ve markalama işlemi yapmaktadır. Programda çizimin istediğiniz yeri için burayı kazı ve istediğiniz yer için ise burayı kes seçeneği verebiliyorsunuz.

CO2 lazer ile pleksi, ahşap, plastik, kumaş, kağıt, karton, MDF, kontraplak vb. malzemelere işlem yapabilirsiniz. Burada lazer gücüne ve malzeme kalınlığına dikkat etmeniz gerekmektedir.

Karbondioksit (CO2) lazer kesim makinası satın almak istiyorsanız Almira Laser firması tecrübeli teknik servisi ile yurt içi ve yurt dışına hizmet vermektedir.

Lazer kesim örnekleri