arkadaslar benim bilgisayarımda kart okuyucu var kartı takınca yeşil ışık yanıyordu. şimdi kart yok ve sürekli yeşil ışık yanıyor fişi ceksem bile sonra bilgisayarımda kart okuyucunun sürücüleri gözükmüyor aygıt yöneticisinden de ? VAR sorun bgn oldu yardım edrmisiniz
kard okuyucu
anakart usb sürücüleri varsa yükle. Xp altından aygıt yöneticisinden kontrol et.
kabloları kontrol et yanlış takılmışda olabilir
kabloları hiç çıkarmadım anakarttan yuklemeyi deniyecem bu sorun hep olurmu format atınca gecer mi
sen bır anakart yazılımı yuklemeyı dene olmazsa bıostan ayar çekersin.
olmadı biostan ayar nasıl cekcem
Bios'dan USB'lere giden gücü kapatabilirsin. biostan power kısmına bır bak Bir dene bakalım.Peki kart okuyucunun sürücülerini güncelledınmı?.
deneme yapman lazım.Bilmiyorum geçermi. Anakartın veya kart okuyucun sorunlu olabilir.
kart okucuyu tak/çıkar donanımdır.dolayısıyla yüklenmesi gereken bir sürücüye ihtiyaç yoktur.yeşil ışık "power" ışığı olabilir,yani bu donanım şuan kullanıma hazır demektir.her kart yuvasında da birer ışık vardır ve hangi yuvaya kart takarsan o yuvanın ışığı yanar.en azından bendeki bu şekilde.bence bir sorunun yok.enes_fbarkadaslar benim bilgisayarımda kart okuyucu var kartı takınca yeşil ışık yanıyordu. şimdi kart yok ve sürekli yeşil ışık yanıyor fişi ceksem bile sonra bilgisayarımda kart okuyucunun sürücüleri gözükmüyor aygıt yöneticisinden de ? VAR sorun bgn oldu yardım
benımkınde sürücü CD'sı vardı. Gerçi USB'ye bağlanan bır parça oldugu ıcın dedıgı gıbı tak cıkart bır parça. bendekınde ısık sureklı yanmıyor mesela.KArtı taktıgımda başlıyo yanmaya.
evet bende de öyleydi kartı taktığım zaman ısık yanıyordu ama sorun dün oldu bu sefer hep ısık yanmaya basladı.ve bilgisayarımda 4 tane sürücü gözükürken şimdi yok.birde aygıt yöneticisinde diger aygıtlar ın yanında "?" işareti var onun sekmesi altındada çoklu oturum denetleyicisi var on dada "?" var. ne olur yardım edin
ama o aygıt yöneticisi tv kartı olabilir onun daha sürücüsünü yüklemedim