Evimi karıncalar bastı, napcam ben ? Evde her yerde karıncalar var, tuvalette bile !!! Boş bardakların içi karınca dolu, az önce 1 bardak karınca içiyordum. Televizyonu açtım, ekran karıncalaşmış ( sebebi antenin takılı olmamasıymış )Bu yazıyı yazarken 8 karınca öldürdüm. Tuşlarımın arasında karınca ölüleri var. Ben naptım size hain karıncalar. Ağustos ayınca hep bunların azgınıkları tutuyor. Hem çalışıp hemde ürenmezki yav, Sizde ne enerji varmış ? Kraliçe karıncayı kınıyorum, vermeyin bu kadar yüz bu karıncalara, sayın kraliçe.
KARInca istilası :)
cok ılgıncıme geldı sen nerelısın walla karıncalarla ılgılı bu kadarını senden ılk defa duyuyorum basarlarda bu kadarmı basarlar Allah sana kolaylık wersın kardesım kralıceyı oldurun o zaman
Aynı şey benim başıma da geldi. Daha sağlıklı bir çözümü var mı yok mu bilmiyorum ama ben karıncaları takip edip yuvalarının girişine silikon basmıştım. Başka yerden patlak verdiler oraya da bastım. Böyle böyle gidene kadar yaptım. Biraz zahmetli ama olsun...
Karınca duası okuyabilirsiniz :)
Arkadaşlar bunu için Limon kullanabilirsiniz..Limonu kesin parça parça koyun karıncalar gelmeyecektir.
Bildiğim kadarı ile..
Veya birini öldürün diğerleri de onun cenazesine gitsinler.
8x4 kullanın derim etkilidir yada raid yada su bocekler ıcıne gırıyo ya yiyorlar yemı yuvaya gıdınce arkadslarıyla beraber [;D]
Valla bizim buralarda sokaktan geçen bir amca "Atom" diye beyaz toz şeklinde bir böcek zehiri satıyordu. Bizimkiler aldılar o tozu, toz şekerle karıştırıp karıncaların geçtikleri yerlere küçük tepeler halinde bıraktılar. Haliyle karıncalar tepelerdeki şeker tanelerini ayıklayarak yuvalarına götürdüler. O günden beri ne karıncalardan bi haber alınabildi ne de şeker tanelerinden.
atom karınca gelmesın sonra
turksoftwareatom karınca gelmesın sonra"Atom" la karıncalar mutasyona falan uğrayıp Atom karıncaya dönüşürse tabi bilemem. Sorumlulukda kabul etmem ona göre :)
bunlar bos iş latif doğan ksütüm showa gelin orasını kaç saat hazırladık gecenın bı yarısı
Şimdi markete gidip o böcek öldürmeye yarıyan hedelerden alıyorsun evin her yerine koyuyorsun sonra karıncaların cesetlerini toplayıp yakıyorsun (:
eve bir karınca yiyen al ne o kadar alet edevat ıvır zıvır
valla bizim evi de basmışlardı ama o kadar değil.yine varlar.yuvalarını saklamışlar.retina sensörüyle falan mı açılıyo acaba:D
Karıncalar ölüyor, yaşasın !!! Dün ağzı kapalı 2,5 litrelik kolanın bile içine girmişler
bizim evde de bi ara karıncalarla hamam böcekleri arasında savas cıkmıstı heralde etraf kolbacak...bu karıncalardan korkulur walla
Bızım ewde bir karınca gormedım ben tasındıgımızdan berı ama eskı ewde suruyle wardı babam silikon basardı yuvalara sımdıkı ewımızde sadece sinek görüom o da camları acınca gırıo
Baban karınca katili desene!