Merhaba Ergün gülaydın,
"Exper" adlı yeni bir cihaz Ankara, 06, TR (IP=88.-.-.38)'dan Facebook hesabınıza giriş yaptı (02 Eylül 2011 Cuma, 12:58).(Not: Bu konum İSS veya kablosuz internet sağlayıcınızdan gelen bilgilere dayanmaktadır.)
Evet arkadaşlar face güvenliğini arttırmak için girişleri bildirim halinde gelen kutuma gelsin olarak ayarladım fakat ters olan 2 bölüm var
1.si ben trabzon akçaabatta oturmaktayım
2.si kablosuz değil kablolu internet benimki
Olayı açıklayacak bir yorum alabilirmiyim neden böyle oluyor ?
Karışık bir durum
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 03 Eylül 2011 16:18
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
bi kaç kişi daha açtı böyle konu yok izmirden falan die. bana olunca bende baya bi araştırmıştım en sonunda küçük bi forumda (hatırlamıyorum forumu) yasadışı şeyler olup olmadığına bakmak için giriş yapıldığını söylemişti. ben bunu daha önceden bi kaç arkdaştan duymuştum polisler girio die manitaya attığı msjları silerdi hatta okumasınlar die :D
OP Kapalı Hesap
3,759 mesaj
bi kaç kişi daha açtı böyle konu yok izmirden falan die. bana olunca bende baya bi araştırmıştım en sonunda küçük bi forumda (hatırlamıyorum forumu) yasadışı şeyler olup olmadığına bakmak için giriş yapıldığını söylemişti. ben bunu daha önceden bi kaç arkdaştan duymuştum polisler girio die manitaya attığı msjları silerdi hatta okumasınlar die :eywallah dostum saol geçen konu açmıştım hack falan bu yüzden bakıyorlar galiba ama bende heb alman,fransız,çin,japon,dolu face
ayda bir girelim dedik işe bakSon Düzenleme: Kapalı Hesap (200174) ~ 03 Eylül 2011 15:39