karne alan arkadaşlar nedir son durumunuz
Karneleri Görelim..!
ablamın kızı ve oğlu takdir aldılar. bende birazdan işten çıkcam onlara gideceğim. çilekli pasta alcam onlara :D
KusTaHablamın kızı ve oğlu takdir aldılar. bende birazdan işten çıkcam onlara gideceğim. çilekli pasta alcam onlara :teşvik etmek ve devamını dilemek,en güzel çaba.
karadas_serkan] teşvik etmek ve devamını dilemek,en güzel çaba.[/alıntıhocam bir soru...
muhasebe dersinden bütünlemeye kalacak olan öğrenciyi nasıl teşşvik edersin...diğer derslerden geçti ama...
"üzülme,diğer derslerini verdiğin gibi bu dersinide verirsin.hiç kafana takma.bu sınavda veremedin mi olsun evladım diğer sınavda daha iyi çalışırsın açıklarını kapatırsın.bakmışsın ki başarılı olmuşsun" derdim.
üzülüyorum zayıf ders korkusuyla evlerine gidemeyen çocukları görünce,ailesinden kaçanlara çok yazık.bir çocuk bu kadar korkutulmamalı,her insanın öğrencilik hayatında olmuştur zayıf dersi
akşam üzeri evime dönünce gördüm ki her köşe başında karnesini düzeltmekle uğraşan öğrenci arkadaşlarımız var.eğer,eğitim sıralarında korku ve endişe bu çocukları böyle bir yanlışa itiyorsa ileride kimi suçlayacaksın.
Zülfikarhocam bir soru...aslında muhasebe dersi çok kolay bir ders biraz sevsen ve istekli olsan eminim dersi verir hatta çok başarılı bile olursun..bende seningibi bütünlemeye kalmışdım ve en yüksek dereceyle geçdim..yeterki iste..
muhasebe dersinden bütünlemeye kalacak olan öğrenciyi nasıl teşşvik edersin...diğer derslerden geçti ama...
Ne yalan söyleyeiyim bende takdir aldım.Alıştık biz bu duruma her sene takdir aldım bir tek 8.Sınıfın ilk dönemini düz bitirdim .EEEE ne olsa koskoca 8.Sınıf
Valla ben de ne yalan söyleyeyim.İlk dönem Sosyal 4 olsa da bu dönem ve ortamala olarak hepsi 5.Ayıptır söylemesi
tuncabValla ben de ne yalan söyleyeyim.İlk dönem Sosyal 4 olsa da bu dönem ve ortamala olarak hepsi 5.Ayıptır söylemesiOOOOMMMMEEEERRRRNe yalan söyleyeiyim bende takdir aldım.Alıştık biz bu duruma her sene takdir aldım bir tek 8.Sınıfın ilk dönemini düz bitirdim .EEEE ne olsa koskoca 8.Sını
teşekkürler karadas_serkan
bende herzamanki gibi taktir ve lise bitti arkadaşlar okul 4. sü olrak gerçi dönem ödevini verseydim 2.ydim ama neyse
şimdi sıra üniversitede....
Ben lisedeyken yani 5 sene önce arakdaşlarla karneyi değiştirip eve giderdik babamızda bize karne hediyesi alırdı
ah nerde o günler
saymexbende herzamanki gibi taktir ve lise bitti arkadaşlar okul 4. sü olrak gerçi dönem ödevini verseydim 2.ydim ama neyse
şimdi sıra üniversitede....
Hayatımdakarnemde hiç 1 olmamıştı anadolu lisesi hariç
Bizim zamanımızdaki lgs sınavında okulumuzdan 1 tek ben kazanmıştım sınavı anadolu lisesini kazandım ama o zamanlar başımdan geçen olaylar yüzünden kendimi toparlayamadım ve derslerimde doğru orantılı bir şekilde düştü ilk 1 o zaman geldi ama yıkılmıştım çünkü o zamana kadar karnemde hiç 4 den aşağı not yoktu anadolu lisesini brakıp endüstri meslek lisesine devam ettim ve şimdi web tasarım ve programlamada bayaa iyi sayılırım
bana aldığım o 1 notu çok şey kazandırdı yani anlıycağınız
NE KADAR MÜKEMMEL OLURSAK OLALIM HAYATTA HER ZAMAN BİR HATA YAPARIZ BUNUN İÇİDE ÜZÜLMEYİM SABREDİP BAŞARANA KADAR ÜSTÜNE GİTMELİYİZ
saymexHayatımdakarnemde hiç 1 olmamıştı anadolu lisesi hariç
Bizim zamanımızdaki lgs sınavında okulumuzdan 1 tek ben kazanmıştım sınavı anadolu lisesini kazandım ama o zamanlar başımdan geçen olaylar yüzünden kendimi toparlayamadım ve derslerimde doğru orantılı bir şekilde düştü ilk 1 o zaman geldi ama yıkılmıştım çünkü o zamana kadar karnemde hiç 4 den aşağı not yoktu anadolu lisesini brakıp endüstri meslek lisesine devam ettim ve şimdi web tasarım ve programlamada bayaa iyi sayılırım
bana aldığım o 1 notu çok şey kazandırdı yani anlıycağınız
NE KADAR MÜKEMMEL OLURSAK OLALIM HAYATTA HER ZAMAN BİR HATA YAPARIZ BUNUN İÇİDE ÜZÜLMEYİM SABREDİP BAŞARANA KADAR ÜSTÜNE
tuncabValla ben de ne yalan söyleyeyim.İlk dönem Sosyal 4 olsa da bu dönem ve ortamala olarak hepsi 5.Ayıptır söylemesibenim hiç böyle olmamışdıne mutlu sana tebrik ederim
geçtik ayrıntıya girmeyelim:)
benim öğrenim hayatım hep takdir teşekürdü.ama okuldan hep nefret ettim.okulun ilk 5 inde olduğum halde çalışmazdım derslere.okul diyince uykularım kaçardı.sanırım oda ilkokul öğretmeninden kaynaklandı. ünv .bitti ama hala okul aklıma geldikçe sinir oluyom.
lisede son sınıf karnemı 95 yılında almıştım sorsanız notlarımı bile hatırlamıyorum.