-->karpuz
Karpuzz Mevsimiiiii Hiççç Bitmeeeesinn! mi ?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.hamam boceklerinde de ben denedim 8X4 raidden bile cok daha etkili... hamam boceginin kanser olduguna bizzat şahit oldum.. ama bi artisi var hamamda hamam boceklerin terlemesini onledigi soyleniyor.....
kusaoda öldürüyor boşuna dememişler 8x4Çarpar adamı yani?
darkstarhamam boceklerinde de ben denedim 8X4 raidden bile cok daha etkili... hamam boceginin kanser olduguna bizzat şahit oldum.. ama bi artisi var hamamda hamam boceklerin terlemesini onledigi soyleniyor.....Kanser olduğuna bizzat şahit mi oldun! Bize onun nasıl bir şey olduğunu anlat lütfennn! [:I]
yalnız.kimyasal bir madde olduğu için normaldir hamamböceğinin öldüğü.ben şahit olmadım ama gülse birsel yolculuk nereye hemşerim kitabında şöyle yazmıştı.sinek ilacı olmadığı için gece boyunca uyuyamamış ve sineği en sonunda deodorantla öldürmüş.bu gayet normal bişey.çünkü bu maddeler insanlar için yapılıyor.ayrıca şimdiye kadar basında böyle bir haber çıkmadığına göre sorun yoktur heralde.düşünseneze.haber başlığı: kız arkadaşıyla buluşmaya giderken sıktığı deodorant nedeniyle kanser oldu.çok saçma geliyor kulağa.ama çoğu deodorantın şöyle bir zararı var.ozon tabakasına zarar veriyorlar.üzerinde ozon tabakasına zarar vermez yazanlar dışında deodorant almayın.
eskiden deodorant mı vardı varsa yoksa kolonya. hem hamamböcekleri üzerindede acı verici bi etkisi olduğuna emin oılabilirsiniz
deodorant yerine parfüm alın içinde itici gaz yo ozonada zarar vermez
Yanlış bilmiyorsam böcek ilaçtan zehirlendiği için değil, ilaç böceğin solunum yollarını tıkadığı için ölüyor.
tolga2207Yanlış bilmiyorsam böcek ilaçtan zehirlendiği için değil, ilaç böceğin solunum yollarını tıkadığı için ölüyor.mantıklı geldı...
tolga2207Yanlış bilmiyorsam böcek ilaçtan zehirlendiği için değil, ilaç böceğin solunum yollarını tıkadığı için ölüyor.Veterinermisin ? Nerden bildin yaaSon Düzenleme: kıl_paçino ~ 29 Ağustos 2006 05:17
Bilmek için veteriner olmaya gerek yok. Bir yerden okumuşum kalmış aklımda.
Çok bilimsel bir açıklama gibi geldi. Dedim galiba hayvana otopsi yaptı
Aslında küçükken denemiştim ama terliğin ağırlığından olsa gerek geriye kalan pek böceğe benzemiyordu. Bir de 1-2 saat bekledikten sonra karıncaların nasıl çullandığını izlemek daha zevkli
Arkadaşlar ben kısaca böceğin üstüne basıyorum.... :D :D
Şaka şaka. O böcekleri, sinekleri öldürmeye gitmiyor elim... Beş dakika önce yaşa. Birden öl. Ne bileyim... Öldüremiyorum...
Ben civcivlerle olimpiyat yapıyordum beee. 10 civcivden 7 si yoğun tempoya dayanamadan öldü. Son 3 civcivden 1 'ini kedi kaptı. Diğer ikisini büyüğünce kestik yedik.. Afiyet bal şeker olsun.
bence yapar içindeki Bunlardan karbon, karbon atomlarının oluşturduğu uzun zincirler yapar
Karbon atomları kafa yapmazki ... Dişleri beyazlatır.
beyazlatırken yapıyo işin sırrı burdada ilk defa duydum beayz ıvır zıvır
İlk defa duydun, hayırlısı diyelim, 2.yide duyarsın artık .
başlık severmısınız fanmı açsam bak canım çekti yaw
Karpuz mevsimi bitiyor.
Yorumlarınızı merak ediyorum_?
Karpuzz Mevsimiiiii Hiççç Bitmeeeesinn!
ElegostKarpuzz Mevsimiiiii Hiççç Bitmeeeesinn!Niye ki ne? Ekosistem bozulmazmı o zamanda?
jamezkaneSen merak etme .. Ben ayarlarım onlarıElegostKarpuzz Mevsimiiiii Hiççç Bitmeeeesinn!Niye ki ne? Ekosistem bozulmazmı o zamanda?