tugcelim-o tamamda,salatayı avuçlayarak yiyeyeni bi ben gördüm galiba,yoksa elle yenen şeyde var yenmeyen şeylerde var sonucunda.höönnkkkkyok artık daha neler insan mı o
elle salata , fantaziye bak yaaaa
karşı cinste sevmedikleriniz
- 1
- 2
kesinlike ama gerçekten toplum içinde salatayı eliyle yiyebilenler varsa sayet foruma gerek kalmaz maskara yapmak için her yer uygun :D
Harbiden şöyle bir düşünelim elimle yemek yermiyim evet pizza vb hamur işlerini elimle yemek daha zevklidir urastırmazlar ama salata farklı bi kategori olsa gerek acaba çorba içenler var mı?
luqqakesinlike ama gerçekten toplum içinde salatayı eliyle yiyebilenler varsa sayet foruma gerek kalmaz maskara yapmak için her yer uygun :Dyok genelde kafaya dikiyorlar,kaşık uğraştırıyor diye
Harbiden şöyle bir düşünelim elimle yemek yermiyim evet pizza vb hamur işlerini elimle yemek daha zevklidir urastırmazlar ama salata farklı bi kategori olsa gerek acaba çorba içenler var mı?
physfghöönnkkkkinsan görünümlü başka bi malukat olduğu kesin,kanaatim bu yöndeyok artık daha neler insan mı o
elle salata , fantaziye bak yaaaa
tugcelimyok genelde kafaya dikiyorlar,kaşık uğraştırıyor diyebardakta güzel oluyor ama :) denendi tasdik edildi...physfg lokantalar zinciri size bardakta çorbayı tavsiye eder
physfgbardakta güzel oluyor ama :) denendi tasdik edildi...Ankara'da Kurtuluş Parkı'nın orada sabahları belediye tarafından bi araba gönderilir oraya,gayet temizdir ve bardakta sunum yaparlar.üstelik beleş ve gelen geçen alır içe içe işine gider milletphysfg lokantalar zinciri size bardakta çorbayı tavsiye eder
tugcelimAnkara'da Kurtuluş Parkı'nın orada sabahları belediye tarafından bi araba gönderilir oraya,gayet temizdir ve bardakta sunum yaparlar.üstelik beleş ve gelen geçen alır içe içe işine gider milletonu duydum da çok erken dağıtıyorlar he he :)benim yatış saatimde yani sabah 6
bi de kim uğraşacak teeee kurtuluşa git bide oralar en amele yarler yaf k.. giren k.... çıkar anladın sen oonu :)
Sabah 9 - 10 akadar orda dururlar ve çorba her daim sıcaktır.ben öyle bişey görmedim o mühitte,millet sıraya geçerek çorbalarını alırlar,soslu felan güzel oluyor ama,normalde hayatta öyle yerlerden bişey yemeyen içmeyen ben nişanlımın ısrarıyla içtim ve gayette güzeldi sabah sabah iyi oluyor valla ohhh mis gibi sıcacık:D
tugcelimoluyor valla ohhh mis gibi sıcacık:ne güzel sıcacık abiiiğy
physfgne güzel sıcacık abiiiğyya varya sana hiç bişey demiyorum alacağın olsun senin
yaf iyi oldu ya sınavdan çıktım kafa hem zöm hem 1milyon...neşem yerine geldi...
physfgyaf iyi oldu ya sınavdan çıktım kafa hem zöm hem 1milyon...neşem yerine geldi...İşte buna sevindim
tugcelimİşte buna sevindimteşekkürler sayenizde
physfg*hemcinsindeki üstün özellikleri kıskanmaları ki erkek de olay "eywallah abi Allah vergisi" dir. :)hele şu sonuncu söylediğin bence erkeklerdeki bütün dezavanatajlara beş basacak güçtedir.ne o öyle sevediğin insan da olsa hhııı tabş canım şekerim ciğerim şeklinde YAPMACIK DAVRANIŞLAR.hayatta en sevmediğim seydir yapmacıklık samimiyetsizlik.erkekler ole değil ama.dürüst sevdiğini adam gibi delikanlı gibi sever sevmediğini acıkca yüzüne söler hatta dahası oraya gömer.ŞEFFAFLIK İŞTE...yani kılzların kıyamete kadar anlayamayacağı bir mevzu...kise itiraz etmesin bizzat içlerinden birisinden duydum.bu yüzden keşke erkek olsaydım diyenine bile rastladım...var mı bundan ötesi......
*en büyük hayallerinin evlenip gelinlik giymek olması ne kadar basit...pembe panjurlu ev falan hikayesi :)*sevmedikleri biri ile saatlerce konuşabilmeleri haliyle samimiyetsiz boş laflar ile diyalog kurmaları ... erkekte böyle birşey mümkün değildir en ileri safha da kafa göz dalarlar :) he he tamamen "harbi kişilik"
Son Düzenleme: gelefsane ~ 14 Ocak 2009 17:40
Araplar elleriyle yiyorlar yemekleri.yani kızlarda yiyor bu durumda :D:D
İşte size gerçek kanıt :D:D
N_I_R_W_A_N_A-Çok konuşan
-Boş konuşan
-Yalan söyleyen
-Herşeye özenen
-Kendini beğenmiş
-Durmadan telefonla mesaj çeken
-Dakka başı napıyon aşkım diye arayan
-Şakadan anlamıyan
-Her şeye zırıl zırıl ağlayan
-Üçten fazla dizi izleyen
-Ve anlamadığı şeylere ''Ne Alakaaa'' diyen kızları sevmem.
------Evinizin kadını,Çocuklarınızın anası olacaksınız tamammı ulennn ;)
*Araba kullanırken fren mesafesine sinyalsiz dalanları
*Yine araba kullanırken benden daha yavaş giden arkamdaki arabanın uzunlarını yakmasına
*Bir işe konsantre olduğumda bambaşka bir iş verilmesine
*Yapalım edelim değipte yapmayan arkadaşlarıma
*Araba kullandığını sanan kadınlara ve ERKEKLERE
*Mavi ve sarı rek boyalı halk minibüslerine
*Durağa girmeyip yolun ortasında yolcu indidren bindirenlere
*Emniyet şeridinden giden AYI'lara
*son anda sapağa gireceğini anlayıp önüme direksiyon kıranlara
*Mahallede araba park etmesini bilmeyenlere
*Kaldırıma parkedenlere
Full Ayar oluyorum ve yakın akrabasının kulaklarını sofistikte cümlelerle anıyorum veya araç duruyorsa boydan boya çiziyorum.
bunların araba kullanmayı örenmeleri daha komik oluyor.geçen biri aklı sıra geri dönecek ileri geri ileri geri..yola dik sıkıştı kaldı.çektim el frenini ne yapmaya çalıştığını anlamaya çalışıyorum...bi kamera olsaydı da çeksydim.bi yandan utanmalar araba içinde renkten renge girmeler..puhAhaAa
bayanlarda en kıl olduğum şey 5 dakkalık bir yere (mesela bakkala) gidip gelirken bile makyajsız , saçlarını düzeltmeden vs... şeyler yapmadan çıkmazlar ... ha unutmadan birde okulda kızlar ne yaparsa yapsın öğretmenlerden dayak yemezler , ancak erkek öğrenci ters bir hareketinde okul müdürü yada yardımcısından şaaaaaak bir osmanlı tokadı yer ...
PsK_Pc_06 ye katılıyorum.
Kızlara 1 fiske bile vurmuyorlar biz erkeklerle resmen kavga ediyorlar :D
Ben; bağıran ,fazla , boş , gereksiz yere konuşanları(ama dördünüde, genelde aynı anda yapanlar bunlar) sevmiyorum. Herşeye illa cevap vercek,illa üste çıkıcak laf yedimi sana zaten uyuz oluyom , gözüme batıyon... gibi cevap verenler...
- 1
- 2