S.aleyküm Arkadaslar Ben Karspersky Yükledim Ama Sistemi mi Çok Kasmaya Başladı Ayrıca İnternetimde Yavaşladı Şİmdi Bazıları Sistemin Yavaş Diye Kasıyo Olabilir Diycek Ama Sistemim İyi Ayrıca Pcyi Yeni Tarattım Tüm Virüsleri Sİlip Bilgisayara Relog Attım Tüm Driver Bilgisayar Vs. vs Güncellestirmelerim En Sonda
1 Gb Ekran Kartı
500 Gb Hdd
4 Gb Ddr2 Ram
Windows xP Pro Sp 3
Amd Dual Core
Karspersky 2009 Sistem
Tuneup Utilities 2009 programını yükleyip tarama yapabilirsin. Hard disk'ini uzun süre birleştirmediysen ondan da olabilir. Bilgisayarın açılışında fazla program varsa işine pek yaramayanları açılıştan kaldır. Ram'ının 4 GB olduğunu yazmışsın ama Windows XP'de 2 GB ram'dan sonra pek bir işe yaramaz. Kaspersky bu özellikte ki bir bilgisayarı yavaşlatmaz. Ben 2 Gb'lık bilgisayarımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin.
A.S.
O sistemi kasmaya kaspersky nin gücü yetmez. Denesniz ki celeron işlemci 512 mb ram anlarım. Sizin sisteminizi kassa kassa xp kasıyordur. windows 7 kurunda sisteminiz rahat etsin, yazık bilgisayara.
Tuneup Utilities 2009 programını yükleyip tarama yapabilirsin. Hard disk'ini uzun süre birleştirmediysen ondan da olabilir. Bilgisayarın açılışında fazla program varsa işine pek yaramayanları açılıştan kaldır. Ram'ının 4 GB olduğunu yazmışsın ama Windows XP'de 2 GB ram'dan sonra pek bir işe yaramaz. Kaspersky bu özellikte ki bir bilgisayarı yavaşlatmaz. Ben 2 Gb'lık bilgisayarımda böyle bir sorunla karşılaşmadım. Kolay gelsin.Tune Up Yüklüyorum Şimdi Hard Diski 3e Böldüm,Bilgisayarın Açılışında Sadece Msn Ve Karspersky Acılıyo
,Eğer 2 Gb Kullansaydm 2 Knight Online 1 Cs Açamazdım Gerçi Şuanda Da Kasıyo Diye Açmıyorum
EE artık söyleye söyleye dilimizde tüy bitti.XP yi kaldır at kardeşim.Kur W7 gitsin.
Tune UP ile temzilik yap çöpleri temizlettir =)
Orjinal Wista Ultimate Ve Windows 7 Kullandım 1.si Beğenmedim Bilgisayarın Performansı Süper OLuyo Ama 2.si Kullandıgım Programların Çoğu Wista Ve Windows 7de Çalışmıyo Buda xp Kullanmaya Zorluyo
KIS 2010 daha az kasıyor 2009'dan önerim yeni sürümdür hem yeni özellikler de var zaten Kaspersky bu ek özellikleri ile diğer a.vlerden üstün geliyor bence
kaspersky'nin sitesini açamıyorum ve etkinleştiremiyorum. haberi olan varmı??? bu konuda bi yazıya rastlayamadım. yardım edecek varmı??