kart okuyucu

matrıx
05-09-2007, 18:28   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
10 mesaj

selam arkadaşlar pc kart okuyucum mmc sd usb xd compact flaş ve diğer kart yuvaları olan kart okuyucum var. arkadaşımın xd pıcter kartını taktıktan sonra kart okuyucum arızalandı devamlı olarak otomatik kullan  devreye giriyor çıkıyor ne yaptıysam düzelmedi pc de hiç bir şey yaptırmıyor sanki icinde card varmış gibi devamlı olarak devreye giriyor  arızalı olan bölüm xd kart ile sd kart oyucusu usb bölümü çalışıyor  devamlı ışığı yanıp sönüyor sistem geri yükleme yaptım olmadı ,donanımı kaldırıp tekrar yükledim yine olmadı görev yöneticini takip ettim rundl32.exe devamlı çalışıyor kapanıyor virüs oalabilirmi  donanım mı? yoksa yazılım hatası var!bilgisayarın garanti süresi dolmadı satın aldığım yerden destek alalım dedik onlarda demezmi donanımdan kaynaklanırsa ücretsiz yazılım la problemi varsa duygusal olacağını söyledi  yardımcı olursanız sevinirim

altayayhan
06-09-2007, 19:18   |  #2  
Yeni Üye
39 mesaj

hımm virüsler genellikle böle sorunlarta yol açmazlar ama sen en iyisi o kartı bir kez daha tak çıkar belki içinde takılı kalmış ya da zorladıysan kartı takarken temas eden pinleri yamultmuş olabilirsin. öncelikle bi antivirüs taraması yaptır pc ne için rahat olsun

altayayhan
06-09-2007, 19:30   |  #3  
Yeni Üye
39 mesaj

http://www.eset.com/onlinescan/ Eğer anti-virüs yoksa bu linki dene biraz uzun sürüyo ama değer yani

sersanem
05-09-2008, 11:15   |  #4  
Yeni Üye
27 mesaj

arkadaşlar benimde kart okuyucumla ilgili bir problemim var anakartım gigabyte p35 ds3l resimde görüldüğü gibi kart okuyucumu 2 tane usb girişi kullanımda olduğundan usb3 girişine taktım ama kart okuyucunun üzerindeki güç ışığı ve işlem yaparken yanan ışık devamlı açık bilgisayar kapandığında bile yanıyor neden acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum yardımcı olurmusunuz
resme bu linkten bakabilirsiniz

Son Düzenleme: sersanem ~ 05 Eylül 2008 11:21
HİPNOZUM
05-09-2008, 11:23   |  #5  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
870 mesaj
sersanem
arkadaşlar benimde kart okuyucumla ilgili bir problemim var anakartım gigabyte p35 ds3l resimde görüldüğü gibi kart okuyucumu 2 tane usb girişi kullanımda olduğundan usb3 girişine taktım ama kart okuyucunun üzerindeki güç ışığı ve işlem yaparken yanan ışık devamlı açık bilgisayar kapandığında bile yanıyor neden acaba bi yerde yanlış mı yapıyorum yardımcı olurmusunuz

arkadaşım bu cok normaldir sorun olmaz kapatınca bile yanar ışıgı devamlı olarak...