Firmalar ürün üretimini tamamladıktan sonra depolama, taşıma ve dağıtım işlemlerinde koli ya da karton ambalaj ihtiyacı ile karşı karşıya kalırlar. Firmaya ait yazı ve logo barındıran veya klasik formunda karton koliler ürünlerin özellikle dağıtım aşamalarında büyük fayda sağlamaktadır. Firmaların üretim hızına eş değer olarak aynı üretim ve teslim hızında koli temin edebileceği koli imalatçıları her zaman zamanında teslim kaliteli ve ekonomik ürünler sunamamaktadır. Bu nedenler firmalar anlaşma sağlayacakları koli firmalarının çalışma ve hizmet hızına ve ürün kalitesine özen göstermektedir. Marmara Koli 29 yıllık tecrübesi ile en kapsamlı firmaların koli ihtiyaçlarını gidermek konusunda hızlı ve kaliteli hizmet sağlamaktadır.
Pek çok bilinen ve büyük firmanın referans sağladığı Marmara Koli karton kutu, karton koli, oluklu mukavva üretim çeşitleri ve ofset baskı seçenekleri ile müşterilerine en iyi kalitede ürün hizmeti sunar. 29 yıldır koli sektöründe toptan koli satışı yaparak müşterilerine zamanında, eksiksiz ve en iyi kalitede malzeme ile üretilmiş ürün içeriği sunan firma, bu alanda adını duyurmuş başarılı firmalardan biri haline gelmiştir. Gelişmiş üretim tesislerinde donanımlı üretim cihazları ve donanımlı personeli sayesinde 29 yıldır bu sektörde emin adımlarla ilerleyen ve gelişen Marmara Koli ürün ve hizmetleri hakkında detaylı bilgi almak, ekonomik fiyatlarla zamanında ve en iyi kalitede ürün temin etmek için www.marmarakoli.com web sitesini ziyaret edebilirsiniz.