hp psc 1410 modelinde yazıcı tarayıcı fotokopi üçü bir arada makina var kartuş numaraları 21-22 bu kartuşlara dolum yapılıyor mu? bilen var mı?Genellikle HP'lere dolum yapılıyormuş ama...
Kartuş Dolumu
büyük ihtimalle yapılıyorduk eger yapılmıyorsa 10 .degişimde yazıcı prası çıkar hehal hp kartuşlarının 65 ytl oldunu var sayarsak
neyse sana yan lış bilgi vermek istemem
Ben de bu konuda çok bilgili değilim ama daha önce HP yazıcı kullandım.HP yazıcılar, doluma en uygun olan yazıcılardandır. benersince arkadaşın da dediği gibi çok pahalıya mal oluyor bu kartuşlar.Onun için bi şansını dene istersen
bende de hp c3100 modeli var. 1 ay felan oluyor. kullanalı. Sormak istediğim sey. kartuş seviyelerini gösterirken yarıdan biraz fazla gösteriyor. çok aşırıda print out almadımda. Ortalama hp kartuşuyla renkli yada siyah-beyaz bütün ayarlar varsayılan sekile oldugunda kaç sayfa cıktı alabiliriz.
çok çıktı almadan kartuş seviyesinin oraya inmesi fabrika çıkışında MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ için kartuşların tam dolu çıkmamasıdır fakat ne kadar çıktı alabileceğini bilmiyorum
elvis32 iyi bari içimi aydınlattın da ben daha araştırmadım foruma sorayım dedim büyük mağazalardaki görevlilere sorarım onlar bilir herhalde zaten yaşadığım yerde kimse bilmez herkes teknoloji katili
selamlar...
Kullandığınız yazıcı psc 1410 ; siyah 21, renkli 22 numaralı kartuşları kullanmaktadır....
Dolumu çok kolaydır....
21 nolu kartuş için : üstteki etiketi kaldırdıktan sonra,
5 adet delik göreceksiniz...
bunlardan herhangi birine yaklaşık 10cc dye base mürekkep ile doldurun...
yaklaşık 5dk bekleyin...
mürekkebin çıktığı delikleri bir peçeteye sürün...
eğer koyu bir dikdörtgen işareti görürseniz ağızları açılmış demektir.
İzmirde iseniz size ücretsiz yardımcı oalabilirim.
selamlar
smartselamlar...Allah razı olsun smart fakat nickteki 41 yaşadığım yerin plaka kodu yani Kocaeli aramızda yaklaşık 5-6 saatlik yol var ben sadece dolum olayını öğrenmek istiyordum o da kartuşlar bitince bir yazıcı parası bayılmak hiç hoşuma gitmeyecekti (ee alırken araştırmazsan içine kurt düşer böyle)işte artık bitince burda hayırlısıyla birilerine doldurturuz kartuşları veya eğer çıkarsak yaz tatilinde size bir uğrarız
Kullandığınız yazıcı psc 1410 ; siyah 21, renkli 22 numaralı kartuşları kullanmaktadır....
Dolumu çok kolaydır....
21 nolu kartuş için : üstteki etiketi kaldırdıktan sonra,
5 adet delik göreceksiniz...
bunlardan herhangi birine yaklaşık 10cc dye base mürekkep ile doldurun...
yaklaşık 5dk bekleyin...
mürekkebin çıktığı delikleri bir peçeteye sürün...
eğer koyu bir dikdörtgen işareti görürseniz ağızları açılmış demektir.
İzmirde iseniz size ücretsiz yardımcı oalabilirim.
slm
yardımı ihtiyacım var hp yazıcı aldım ama yazı yazıyor ama ağıt komple mürekkep oluyor ne yapmam lazım
olca41çok çıktı almadan kartuş seviyesinin oraya inmesi fabrika çıkışında MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ için kartuşların tam dolu çıkmamasıdır fakat ne kadar çıktı alabileceğini
arkadaşlar dolum kartuş&toner önermiyorum. hem cihazda büyük sorunlar yaratıyor hemde cihaziniz garanti dışı kalıyor. en güzeli ucuz bir yazıcı almak kartusları bittigi zaman yeni bir yazıcı almak (:
Kartuşları en rahat dolan modellerden biridir 1410 ve benzeri yapıdaki aygıtlar.yalnız kartuşları dolumla sürekli uğraşan birilerine yaptırın. sorun yaşama sona