Kasa hakkında ?

Atilla Sarıtaş
29-04-2010, 21:15   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Merak ettim bi an ve duramadım sormak istedim.
Dışı metal kaplama olan kasalı bilgisayarlar daha fazla mı ısınır ? (Isı iletkenliği fazla olduğu için içerde sıcak havayı dolaştırır diye düşündüm).
Ayrıyetten metal kasalar kasa dışı metal kaplama olduğu için elektriklenme sonucu daha fazlamı toz çekmesinde etkendir ?

'Metal olmayan kasa mı var sanki' derseniz ; Şeffaf kaplama ışıklı, gösterişli yani janjanlı kasalar plastik oluyor. Bunların içerdeki ısı dahamı düşük olur ? (Plastiğin iletkenliği bulunmadığı için böyle bişi düşündüm).

Sadece meraktan sordum diğer arkadaşların görüşlerini merak ettim böyle şeylere takan bi benmiyim yoksa :D

Me Not Working Hard
29-04-2010, 21:24   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
749 mesaj

Aslında Evet Ama Hangi Plastik Olduguna Baglı Demirde İletken Ama Benim Kasam Buz Gibi Plastik Olarak Bilmemede Cam Kasa Alabilirsin İçine Bir Elektron Yerleştiriyorlar Ve İster Şeffaf İster Cam Yapıyorsun Tam Nasıl Bişi Tarif Etsem İster Siyah Yap Camı İster Şeffaf Ama Bu Tarz Kasalar Türkiyede Yok Sanırım YurtDışındada Yok Sanırım Daha Cok Gökdelenlerde Isı  Ve Enerji Saglamak İçin Kullanılıyor Bu Yöntem Ama Kasasıda Vardır Özel Siparile  Yaparlar Sana Bi Rıhat 25,000 Tl Tutar Ama Cok Süper Kasalar :D

Atilla Sarıtaş
29-04-2010, 21:38   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Kasaya o kadar para verirsem muhtemelen içi boş kalır 25.000 TL :D

Erşah
29-04-2010, 22:06   |  #4  
Erşah avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
2,183 mesaj