ben kasa kullanmıyorum bi bilgisayarımda çekmeceye koydum valla harika pc yi çalıstırınca acıyorum cekmeceyi buz gibi oluyo bi de hem bana hemde ona vatilatör geliyor bıırrr oluyor bence soğutma derdi de olmuyo böylece soğutucuya verdigim parayı çiğ köfteye yatırdım AÇ KALMıYORUM PARA HARCAMIYORUM
Kasa KulLanımı
heeeheheh
güzel yöntemmm
İŞTE ARKADAŞLAR BİZ TÜRKLERİN YARATICI İNSANLAR OLDUĞU HER YERİMİZDEN BELLİ
örnek:ahs_349
risk içeren bir yöntemdir anakartın açıkta olduğu kısa devre yapabilir
İşlemcim çok ısndığı için ve kasamın soğutma sistemi iyi olmadığı için benim kaa kapakları da açık :). Bilgisayarcılar, deneme sistemlerini hep böyle yaparlar. Tehlikesi vardır elbet. Benim gibi yap bence, kasa içinde dursun ama kapakları açık olsun. Daha az tehlikeli hem :))) .
srtc91İşlemcim çok ısndığı için ve kasamın soğutma sistemi iyi olmadığı için benim kaa kapakları da açık :). Bilgisayarcılar, deneme sistemlerini hep böyle yaparlar. Tehlikesi vardır elbet. Benim gibi yap bence, kasa içinde dursun ama kapakları açık olsun. Daha az tehlikeli hem :))) .onun kasası tamamen açık kapakları değil ve kapak takılı bir sistem , egsoz fan iyi soğutuyorsa , daha soğuk olur. ama egzos fan ın aldığı havada sıcaksa , kapak açmak yararlı olabilir özellikle kasa dar ise.
evet kasayı açmak ii fikir de ama ille de kasa kulanmıycam derseniz emniyetli bi yerde anakartın altına sünger yada tahta bi masa falan koyun
hurdalıktan 5-10YTl'ye kasa alıp sadece anakart tablasını kullanarak bi yere monte etmek de fena olmaz hani
Bence adam gıbı havalandırmalı bır kasa al keyfıne bak. Boyle fikirlerle gelme . Düşünkü bır bardak su döktün o arada çekmece de aralıktı napıcan. Artık sıstemını çöpe atmak ıcın ıyı bır bahanen olur....
zevk meselesi hocam,kişilerin düşüncelerini böyle sert bi dille eleştirmemelisin.
arkadaş yarı şaka yarı ciddi bi olayı paylaşmış.
ama ahs kadar bu forumda gereksiz konu açan kimseyi görmedim.
pikacuama ahs kadar bu forumda gereksiz konu açan kimseyi görmedim.Eywallah hocam
bu konu uzadıda uzadı kapatalım artık
1) İnsanları yanlış yönlendiriyorsun. Sanki kasa kullanmamak normalmiş gibi! Bunu okuyan acemi meraklı biri denemeye kalkacak senin yüzünden bilgisayarına bişey gelecek!
2) Kasa kullanmamak , anakartının kırılmasına , fanın dengesinin bozulmasına ve yerinden çıkarak işlemcinin yanmasına, harddiskin çalışırken sallanmasına ve bozulmasına , parçaların düzensizliğine yol açar. Saçma sapan mesajlarla milletin aklını karıştırma.
3) Biraz da haddini bil dilini düzgün kullan.
Saygılar.
hem konu açıyorsun hemde argo sözler kullanıyorsunn