Elimden geldiğince bir tasarım yaptım sizlerle paylaşıyorum
Kasa modifikasyon galerisi
farkli bir tasarim ama o bass kutusu mu??? yeterli manyetik yalitima sahip mi? PC belirli bir zaman sonra kafayi yer. arka fan da LED li olabilir. slotlara giden cok fazla kablo var. her yer kablo dolmus. kablo giden slotlara bagli cihazlari en asagiya alabilirsin kablolar kasanin dibinde gorunmez. sanirim daha yapim asamasinda...
Boyle ışık felan olmamış.Modifikasyon denince kasayla komple oynamak kesip biçmek lazım.O woofer illaki problem yaratacak kasanın ustunde.Hatta sesi cok acarsa sarsıntıdan Pc resetlenir.
güzel yapmışsın kardeş ama benden söylemesi o hoparloru orda kullanmaya devam edersen çok kısa bir zaman içinde hdd yi eline alırsın..
bidaha baktım da dostum allasen o hoparlorun orda işi ne ya valla bak ilginç bi tasarım yapmışsın ama sanki aşırı yüklenmiş pamuk kamyonları gibi bir görüntüsü olmuş böyle..
yani nasıl bir hezeyan içindeydin hoparloru oraya monte etmeyi düşünürken ama yinede tebrik ederim helal valla.. hayatımda böyle bir tasarım görmemiştim beterin beteri var derlerdi de inanmazdım.. ama yinede düşünceni hayata geçirdiğinden dolayı seni kutlarım bunu yapamayanlar da var eline emeğine sağlık dostum [:X]
:)) hepinizin yorumlarından dolayı teşekkür ederim yok problem olmuyor zaten 8.1 surround ses kartı 7+1 creative war :) kasa zıplıyo
Walla en kısa zamanda HDD'yi eline almada. Ama ışıkların kuvvetli yanılmıyorsam gayet hoş duruyo.
teknikdestek:)) hepinizin yorumlarından dolayı teşekkür ederim yok problem olmuyor zaten 8.1 surround ses kartı 7+1 creative war :) kasa zıplısen problemi sonra görürsün hocam...en basit örneği eski bir cd çalar bul çalışırken küçük bi sarsıntı yap o zaman demek istediğimizi anlarsın...Damlaya damlaya göl olur sonra da HDD'de bad sector oluşur :P
Aslında buna modifikasyon dememek lazım.Kasanın sadece göze çarpan LED leri.Daha detaylı bir çalışma ile farklı tasarımları ortaya çıkarta bilrisin.BAS'ın kasanın üstünkei yeri kötü olmuş burada arkadaşlara katılıyorum.İlerleyen zamanlarda HD'inde BatSector Anakart çarpanlarında değişme ve BIOS açılışında sürekli LOAD istemesi gibi sorunlar ile karşılaşa bilrisin.Zevk senın başarılar.
kasa açık mı kalacak öle kapatmayacak mısın ?
güzel bir görünüşü var yan kapak heralde camlı bir şey olacak yoksa o neon ışıklarının ne hikmeti var
ne yapalim halledecez simdiye kadar bozulmadi bozulmazda amd venice 3.2ghz samsung 250gb sata nvidia quadro fx5600 sli 3x1024 ddr2 kingston=3072
inşallah hocam temennimiz bozulmaması yönünde ama hayırlısı ne diyelim eline sağlık
o ışıklar kasanın içinde ısı artışına sebep olmazmı