Kasa Ve Pleksi YARDIM

mehmetuyar
20-05-2012, 19:12   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
287 mesaj

Arkadaşlar Kasam Görüldügü Gibi,Yan Kapagına Pleksi Takıcam.
Sorularım Olacak,Teker Teker Cevaplandırırsanız Sevinirim.

1.Yan Kapagına Pleksi Takıcam Diye Diger Kapagınada Pleksi Taktırmak Zorundamıyım ?
2.12cm  Fan Aldım LED orjinal.Yan Kapagındaki Pleksiye Takıcam Fakat Direk İşlemciye Mi Üfleyecek Yoksa Belli Biryer Takmak Zorundamıyım ? İşlemcinin Orjinal Stok Fanı Var.
3.Kasanın Arkasında Küçük Fanlar Olurya Oraya 8cm Fan Aldım LED Orjinal.Onuda Takıcam Bir Sorun OlurMu?
4.Kasanın İçine Hava Üflerken,Kasanın İçindeki Hava Nasıl Dışarıya Çıkacak ? Acaba Diyorum Arkadaki 8cm Küçük Fanı Tersmi Koysam İçindeki Havayı Dışarı Atsa.
5.Birde Kasanın Üst Tarafınada Mı Pleksi Yapsam Orayada LED Orjinal Fan Koysam,Bunu Ters Koyup İçerdeki Havayı Dışarı Atsa..

Ben Pek Anlamam Çorba Gibi Yazdım Kusura Bakmayın.Yada Siz Nasıl İsterseniz Yazın.Ona Göre Yapayım.

tBox
20-05-2012, 19:36   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
388 mesaj

1)Hayır.
2)İstediğin yere tak eğer büyükse bütün kasayı havalandırır.
3)Hayır.
5)Yukarıya pleksi hoş durmaz

Eğer ilgileniyorsan sana donanımhaberden bir arkadaşımı önerebilirim, ayrıca bu konular hakkında az çok bilgili olsam da donanımhaber de sırf bunun üzerine açılmış bir bölüm sorularını oraya yazmanı önerebilirim.

Bu arada donanımhaberdeki arkadaş istersen pleksinin üzerine istediğin ismi yazıyor, yada resim tarzı birşey de olabilir.