Anakartın güç kablosunun geçtiği yerden geçirebiliyorsan geçir.Bu arada yeni sistemin hayırlı olsun çok güzel toplamışsın
Kasanın içi çok dağınık
- 1
- 2
Anakartın güç kablosunun geçtiği yerden geçirebiliyorsan geçir.Bu arada yeni sistemin hayırlı olsun çok güzel toplamışsınTeşekkür ederim... :)
Yalnız anakartın güç kablosunun geçtiği yerden geçiririm de oradan ekran kartına bağlantısını yaptığımda yine çirkin olmaz mı görüntü? Kablo görünür yine ve ekran kartına temas edebilir? Ya a siz mi farklı bir şeyden bahsettiniz ben anlamadım?
Yok çok iyi anlamışsın arkadaşım Anakartın güç kablosunun geçtiği yerden geçerse bir nebze daha iyi görünür diye söyledim.
Eğer başka çözüm arıyorsan kabloyu siyah bantlada sarabilirsin ama daha kötü olur.
Aklıma başka fikir gelmiyor.Kolay gelsin.
Yok çok iyi anlamışsın arkadaşım Anakartın güç kablosunun geçtiği yerden geçerse bir nebze daha iyi görünür diye söyledim.Bugün biraz daha kurcalayım o zaman. Teşekkür ederim. :)Eğer başka çözüm arıyorsan kabloyu siyah bantlada sarabilirsin ama daha kötü olur.
Aklıma başka fikir gelmiyor.Kolay gelsin.
Ekran kartı kabloları evet gerçekten çok göze batıyor. Bir önerim olacak. İstersen önce ekran kartının güç kablolarındaki kilidi kesip daha sonra tam güç kaynağı ile HDD arasındaki boşluğa düzgünce katlayarak yerleştirip [kabloyu aşağı fazla çektirme az bişey pay bırak ki ilerde kasayı açtığında elin o kabloya çarparsa sıkıntı çıkmasın (: ] kilit ile onları kasaya sabitlersen daha bi düzgün durur gibi geliyor. Ama senin aklına daha iyi bir fikir gelmediyse.Not: Önce istersen bi kabloları oraya yerleştir öyle bak gözüne hoş gelirse kasanın altına sabitlersin :)
arkadaş yanlış anlamasında şu konuya baktıkça iyiki hafx942 almışım diyorum ya :) dert yok tasa yok bende ekran kartı bağlantılarıda önce kablo boşluğuna sokup üstten alıp takılmış durumda ben yapmadım ama öle yapmışlar :) istersen dene
Ekran kartı kabloları evet gerçekten çok göze batıyor. Bir önerim olacak. İstersen önce ekran kartının güç kablolarındaki kilidi kesip daha sonra tam güç kaynağı ile HDD arasındaki boşluğa düzgünce katlayarak yerleştirip [kabloyu aşağı fazla çektirme az bişey pay bırak ki ilerde kasayı açtığında elin o kabloya çarparsa sıkıntı çıkmasın (: ] kilit ile onları kasaya sabitlersen daha bi düzgün durur gibi geliyor. Ama senin aklına daha iyi bir fikir gelmediyse.Hocam valla anlayamadım biraz daha açar mısın ricam etsem?Not: Önce istersen bi kabloları oraya yerleştir öyle bak gözüne hoş gelirse kasanın altına sabitlersin :)
arkadaş yanlış anlamasında şu konuya baktıkça iyiki hafx942 almışım diyorum ya :) dert yok tasa yok bende ekran kartı bağlantılarıda önce kablo boşluğuna sokup üstten alıp takılmış durumda ben yapmadım ama öle yapmışlar :) istersenYanlış anlayacak bir şey yok hocam. :) Üstten alıp takılmış derken ekran kartını girişi orada o kablo görünmeden nasıl takılabilir ki oraya? Ben bakıyorum google görsellerde bir tane kablo görünmüyor 912 lerde nasil yapmışlar hayret
arkadaş yanlış anlamasında şu konuya baktıkça iyiki hafx942 almışım diyorum ya :) dert yok tasa yok bende ekran kartı bağlantılarıda önce kablo boşluğuna sokup üstten alıp takılmış durumda ben yapmadım ama öle yapmışlar :) istersenYanlış anlayacak bir şey yok hocam. :) Üstten alıp takılmış derken ekran kartını girişi orada o kablo görünmeden nasıl takılabilir ki oraya? Ben bakıyorum google görsellerde bir tane kablo görünmüyor 912 lerde nasil yapmışlar hayret
şöyle kabloyu psu dan cıkarıp el alttan delikten sokup kasanın arkasına geçirmiş sonra ortadaki delikten getirerek takmış hiç gözükmiyor kısacası :)
şöyle kabloyu psu dan cıkarıp el alttan delikten sokup kasanın arkasına geçirmiş sonra ortadaki delikten getirerek takmış hiç gözükmiyor kısacası :)Iyi de ekran kartının girişine bakarsanız benim gorunmemesi imkansız hı nasıl olur su ortadaki kalabalık gider olabilir aslında deneyeyim. :)
bide yanlıs görmüyorsam neden senin HDD kasanın diğer tarafındn bağlanmamış ?
evet genelde öyle bağlarlar bu şekilde kablo trafiğini biraz azaltırsın arkaya baksınlar kasanın kablo yuvalarından sokup arkasında bağla rahat rahat
evet genelde öyle bağlarlar bu şekilde kablo trafiğini biraz azaltırsın arkaya baksınlar kasanın kablo yuvalarından sokup arkasında bağla rahatEyvallah. Ya bir de ben bu kablolaları kasanın dığer tarafına sıkış tepiş plastik kelepçeleyip bazı yerlere siyah bantla kaplıyorum bir sıkıntı olur mu ki?
- 1
- 2