Şimdi bende iki adet harici harddisk var. Birinin markası Western Digital, kasanın arkasındaki portlarda da önündeki portlarda da çalışıyor. Fakat diğer harici harddisk Philips'i ön tarafa taktığımda çalışmıyor, sadece usb portta usbli bir cihaz takınca çıkan seslerden çıkıyor arada sırada fakat pc bu harddiski görmüyor. Arka tarafa taktığımda ise çalışıyor. Sorun ne olabilir? Kasa çok yeni bu arada sistemle beraber 1 hafta önce falan aldım. Zaten WD olan harddisk çalışıyor ön tarafta da.
Bu arada sorunumu nereye yazcağımı tam olarak bulamadım buraya yazdım kusura bakmayın.
Kasanın Ön Tarafındaki USB Portları
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
126 mesaj
Yıllanmış Üye
1,686 mesaj
hdd ler 3.5" lik mi yani adaptörlü mü eğer değilse ve usb hub ı 1.0 ,1.1 ise ikinci güç kablosunu takarak deneyin güç yetmiyor olabilir
Son Düzenleme: physfg ~ 03 Kasım 2008 19:58
Yıllanmış Üye
913 mesaj
physfghdd ler 3.5" lik mi yani adaptörlü mü eğer değilse ve usb hub ı 1.0 ,1.1 ise ikinci güç kablosunu takarak deneyin güç yetmiyorbencede katılıyorum bi de usb 1.1 ise öndekiler arkadakiler 2.0 ise orda çalıştırma sorunu olabilir
OP Yıllanmış Üye
126 mesaj
ikisi de adaptörsüz, birer kabloları var. usb 2.0 bu arada ikisi de
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
arkadaşlar buradaki sorunu çözmüşler :)
OP Yıllanmış Üye
126 mesaj
es-lowaynı sorun bendede olmustu kablo dan bile çok fark ediyor fotograf makinasından çalışan kablo harici HDD de çalışmıyor...Nerden bulabilirim iki uclu usb kablosunu teknosa falan gibi yerlerde bulunur mu?sonunda iki USB ucu bulunan kablodan aldım ve her ikisindede