arkadaşlar, chip kasım ayı dvd sinden kasperksy antivirüs programını kurdum ama activasyon işlemini yapamıyorum. ne yapmam gerekiyor? bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
kasperksy antivirüs
para ile satin alman gerekir.
o zaman cevabini silmelisin.
Hala silmemiş ve modlar da buraya ugramamis.
ya gerek yok o kadar kasmayalım. kaspersky 6 da banlıyor keyleri hemen. kabul etmiyor.
yesilliliya gerek yok o kadar kasmayalım. kaspersky 6 da banlıyor keyleri hemen. kabul etmiyor.birini karalisteye alsa diğeri var.onu alsa başka bir diğeri var.bu sürüp gider.zaten bu arada başka kodlar da kırılır.onun için keyler internette bitmez.
arkadaşlar kaspersky 6.0internet güvenlik var bende lisans anahtarı kara listede dedi ne yapmamı önerirsiniz yardımmm s.o.s
lisans anahtarin kara listede ise o zaman lisansin yasal degildir. ve baska yasal olmayan bulsan bile bir sure sonra yine kara listeye dusersin. ev kullanicisiysan "avira antivir" kullan daha iyi. ince ayarlar yapinca gercekten guvenligi saglamak icin yeterli. ve sakin bu forumda crack, serial, korsan lisans gibi seyler isteme. konun hemen silinir. forum kurallarina aykiridir!!!
antivir bedavaların içinde en iyisidir.
valla ben denedim avast'tan pek farklı degil
gezgin2005valla ben denedim avast'tan pek farklıAvastın bulamadığı virüsü panda bulur.
saygılarımla Yazımı göremiyorsanız üstünü çizin görürsünüz.
Son Düzenleme: kara_kartallar ~ 12 Haziran 2007 08:05