Kis 2009 u 6 ay bedavaya kullanabilirsiniz.(30 günlük deneme sürümü misali bir şey ama bu 6 aylık).Kis 7 de işe yarıyormu bilmiyorum.6 ay bedava için verilen linki http://www.kaspersky.com/de/20814_72814_329.html tıkladığında error verebilir takma kafanı o linkten herkese aynı keyi veriyorlar.
Verilen key şu;
T6B6K-8YK22-VBQH7-ZUZJG
Kis i kurarken activate later ı seç.Sonra kis kurulum bittiğinde bilgisayar yeniden başlayacak. Kendiliğinden pencere açılır.activate online ı tıkla.Verilen keyi yaz.6 ay bedava kullan.Yalnız bu kampanya ile kis i kullananlara İsviçre için teknik destek veriyorlar.6 ay kullanabilirsin ama teknik destek yok.Tamamen yasal.
Uyarı:
Eğer kis in deneme sürümünü kullanıyorsan
işe yaramıyor.Ama illa istiyorum dersen bilgisayarı formatlıyacan o zaman işe yarıyor.Yada başka yolu vardır ama ben bilmiyorum.Bende deneme sürümü vardı.İşe yaramıyordu.Başka nedenlerle formatladım sonra işe yaradı.
Recep Baltaş bir formu kapatmıştı işe yaramıyor diye.İşe yaramama olayı yukarıda açıkladığım durum.Kapatılan forum şuydu https://www.chip.com.tr/forum/Kas ... ty-2009_t59421.html
Kaspersky 2009 u 6 ay bedava kullanma(yasal)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.anam forumda serial verildiiiiiiiiii modum nerde MODUMMMM
KIS gibi bir yazılım 6 ay bedava key verirmi sence. O key de kimbilir hangi garibanın keyidir Allah bilir..
eğer yasalsada YUH derim yani..
Verdiği linkteki alan adı Kaspersky Almanya'ya ait. Ayrıca da bundan önce 7 ve 6 sürümleri için de aynı uygulama vardı.
Ayrıca da bu da trail key olduğu için, trial kullanıcılarının kullanamaması normal. Fakat, ne kadar işe yarar bilmiyorum ama, Google'da arama yapınca trial süresini sıfırlama araçları bulunabiliyor.
Eğer yasalsa NOD32'de bu promosyonu yaptı mı tamamdır zaten senede bir yenileri çıkıyor öyle beleşe geçer sene:D
Bilmiyorum olur mu ama NOD32, ESET Smart Security, Kaspersky Antivirus ve Kaspersky Internet Security'nin deneme sürümlerini yıl boyunca kullanabiliriz aslında.
Reborn91anam forumda serial verildiiiiiiiiii modum nerde MODUMMMMKaspersky ın bizzat kendisine sordum "Yasaldır kullanabilirsiniz dedi"KIS gibi bir yazılım 6 ay bedava key verirmi sence. O key de kimbilir hangi garibanın keyidir Allah bilir..
eğer yasalsada YUH derim yani..
Ayrıca bir garibanın keyi değil, bunu 30 günlük bir deneme değil 6 aylık bir deneme gibi düşün.