Arkadaşlar bu programın türkçe yamasını arıyorum elinde olan varsa paylaşırsa sevinirim....
Kaspersky 2010 hakkında?
Daha kendisi yeni çıktı yazılımın, yaması çıkmamıştır herhalde. Ayrıca orijinal olmayan yamaları tavsiye etmem.
Danger5890türkçe yamanın orjinalini nereden indirebilirimHenüz Türkçe'si yoktur.
Türkçe yama yapımımı, aşağıdaki direkt adresten indirebilirsiniz efendim. Yanlız, tüm kısımların çevirisinin düzgün çıkabilmesi için kurulumdan önce bir iki ufak ayar yapılması gerekiyor. Yamanın kurulum ekranındaki Beni Oku belgelerinden görüntülemenizi tavsiye ediyorum.
Aynı adresten kullandığım Smart install maker programının kurulum dosyalarını, kayıt girdileri ve çeviri dosyalarını da svn aracılığı ile inceleyebilirsiniz. Umarım asgari hatalı bir çeviri olmuştur. Saygılarımı sunarım...
2010 sürümleri için Türkçe yama dosyası : http://downloads.sourceforge.net ... kce.exe?use_mirror=
Kaspersky 2010 v9.0 tüm kav ve kis sürümler için en sonunda %100 uyumlu türkçe dil yaması yayınlandı....
alttan indirip uygulayabilirsiniz.....
yama kullanmanızı tavsiye etmem kaspersky.com.tr adresinden çıktığı zaman indirirsiniz şuan 2009 (8.0.0.506) sürümü mevcut yakında 2010 orjinal türkçe olarak yayınlanır biraz daha bekleyin