arkadaşlar ben kaspersky 6.0 kullanıyorum ve kurduktan sonradeneme sürümünü aktifleştir seçeneğini seçtim. ama bu lisans bu ürüne ait değiluyarısı çıkıyor ve deneme sürümü aktif olmuyor.regeditten kayıt bilgilerinisildim kaç defa ama bir fayda vermedi.silip baştan kurdum yine deneme sürümünüseçtim yine aynı uyarıyı aldım.bilgisi olan yada daha önceden böyle bir sorunlakarşılaşan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
kaspersky 6.o ''bu anahtar bu ürüne ait değildir''
arkadaşlar ben kaspersky 6.0 kullanıyorum ve kurduktan sonradeneme sürümünü aktifleştir seçeneğini seçtim. ama bu lisans bu ürüne ait değiluyarısı çıkıyor ve deneme sürümü aktif olmuyor.regeditten kayıt bilgilerinisildim kaç defa ama bir fayda vermedi.silip baştan kurdum yine deneme sürümünüseçtim yine aynı uyarıyı aldım.bilgisi olan yada daha önceden böyle bir sorunlakarşılaşan varsa bilgilendirirseniz sevinirim.bence sen KIS 2010'un deneme sürümünü kur gerisini internette aratırsın...İLLEGAL paylaşım yasaktır...Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 11 Eylül 2009 14:11
illegal paylaşım olan ne anlamadım.
ya sen internette aratıp crack bulur ve bunu yayınlarsan burada illegal paylaşımdır yani kısaca yasadışı şeyler illegaldir "zaten il-legal (yani legal olmayan)"
deneme sürümünde neden böyle bir sorun var dedim sadece.bilgi istiyorum hepsi bu kadar.
neyse ben sildim o yorumu sonra banlamasınlar "crack kullanmayanlar" :D :D
bende düzelttim yorumumu:) çok garip ya:)
sorunumu hallettim arkadaşlar.sorun şu:kaspersky artık 6.0 sürümü için güncelleme yapmıyor.bende 2010 kullanmaya başladım.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.bilgi olsun diye meraklılarına söyliyeyim:ben kaspersky 6.0 daki trial resetlemeyi yani regeditten yaptıgımı 2010 içinde yapabiliyorum.merak eden internetten bulabilir.teşekkürler
O keyler ile çalışan güvenlik programından hayır gelmeyebilir. Haberiniz olsun...Hayır geliyor emin ol.
Virüs olduğunu bildiğim dosyaları tarattım buldu. İnternetten firewall testi yaptım tamamdır... Ayrıca virüslü siteye girdim uyarı da verdi...Son Düzenleme: PC.Kopat ~ 13 Eylül 2009 13:34
illegal paylaşım yasak !!!
illegal paylaşıma teşvik etmek !!!
sorun halledildi daha fazla uzatıp illegal karşıtlarını sinirlendirmeyelim :) çünkü haklılar.ama şuda bir gerçek onu da belirtmeden edemem.şu anda kaspersky 2010 tam sürümü 117 tl.ben bu parayı verip kaspersky ı alamam.üstelik bir senelik key veriyor.her sene yenisini alacaz.paramız yok diye şimdi virüs programından uzak mı kalalım.sadece paylaşmak istedim fikirlerimi.ama siz haklısınız burada illegal paylaşım yasak.öylede kalmalı.zaten illegal paylaşımın yapıldıgı bir sürü site var değil mi?
şu anda zaten onu yapıyorum.ilginiz için teşekkürler
kaspersky 2010 kur deneme surumu olarak . sure bıtmeye yakın kayıt defterıne gırıp gereklı 3 dosyayı sıl .30 gun daha kullan ... bunu yapman ıcın fazla arastırmana gerek yok . kısa bır arastırma sonunda rahatca bulursun ...programı bozmaz de mi? program hala çalışır mı, bozulur mu, hata verir mi? başka programı etkiler mi