Arkadaşlar şuan Kaspersky 5.0.388 personal pro sürümünü kullanıyorum sizce kaspersky 6 mı kullanmalıyım.Ayrıca kaspersky 6 nın ne gibi özellikleri var.Önceki sürümlere göre daha mı iyi ?
Önerileriniz bekliyorum.Şimdiden teşekkürler.
Kaspersky 6
valla kspersky 5ten sonra 6ya zor alışırım gibi hissediyorum. sanki apayrı bir antivirüs programı gibi. birde 5in görünümü daha hoş geliyordu bana... :)
bildiğim kadarıyla 2006dan itibaren kasperskyda antivirüs antispam ve anti hacker programlarını birleştirip internet security diye sunacak. yani hepsi bir arada olacak. anti virüs bazında çok bişey değişeceğini sanmıyorum. çünkü zaten 5te de yeni virüs yakalma motorları güncelleniyordu bildiğim kadrıyla...
neyse ben 2006 kullnamadan fazla konuşmayayaım bu konuda. bunlar şimidlik ön bilgilerim...
Kaspersky 6 daha fazla işlevlik gösteriyor.Yapılan testlerdede şuanda en iyi antivirüs programlarından bir tanesi Kaspersky.
hemen söyleyeyim..
RAM' i kastırmıyor..!
yeter mi :)
LiL_CaTKaspersky 6 daha fazla işlevlik gösteriyor.Yapılan testlerdede şuanda en iyi antivirüs programlarından bir tanesi Kaspersky.Tamamen katılıyorum. Ben de 5x sürümünden 6x sürümüne geçtim. Çok memnunum.
Bende 5.0.388 kullanıyorum. 6x sürümüne geçmeyi düşünüyorum ama bir aksilik veya terslik çıkar diye erteliyorum bu düşüncemi. Evet dediğiniz gibi bencede 5x görünümü 6x'e kıyasla daha güzel.
kspersky antivirüs 6.0 kurarsanız hic bi sorun cıkmaz cokda güzel kullandım.Simdi kspersky internet security 6.0 kullanıyorum buda cok güzel yalnız dikkat edin kspersky 6.0 internet security kurduktan sonra ayarlarını degistirmeyin yada ayarlarını düzgün yapın aksi takdirde internete bile baglanamazsınız.kspersky internet security de bi sorun olursa yardım edebilirim
Peki arkadaşlar bende NOD32 var. Kaspersky mı NOD32 mi??
serdarkorkutPeki arkadaşlar bende NOD32 var. Kaspersky mı NOD32 mi??3 aydır kullanıyorum beta versiyonunu ve kısaca yorumum şudur; Şimdiye kadar yapılmış olan en en iyi antivirüs yazılımı kav 6 .sadece virüslede kalmıyor trojandan tutunda dial tarzı programları bile saptayabiliyor. www.kaspersky.com adresinden forumlarına girerek beta 6 hakkında sürekli güncel bilgiler alabilir ve tartışma formlarınıda takip edebilirsiniz
Arkadaşlar Kaspersky 6'ya geçtim.Gerçekten eskisine göre daha iyi olmuş.Pc'yi hiç kasmıyor.Ve trojanlere karşı çok başarılı.Önerileriniz için hepinize teşekkür ediyorum.
Arkadaşlar ben de kaspersky 6 ya geçenlerdenim. Cidden çok güzelmiş. Teşekkürlerimi sunuyorum...
ben hala kaspersky 5 kullanıyorum.zaten lisans süremin bitmesine az kaldı.o bitince belki 6 ya geçöerim.
Kaspersky kasmaz. Reklam gibi oldu. :)
serdarkorkutPeki arkadaşlar bende NOD32 var. Kaspersky mı NOD32 mi??
arkadaş nod 32 demişsin kaspersky 6 nın kıyısından geçmez hemde pc yi kasmıyo görev yöneticisinden bakıyorum normali geçmiyor bir innDir görürsün ama kaspersky internet security 6 tamam mı?
serdarkorkutPeki arkadaşlar bende NOD32 var. Kaspersky mı NOD32 mi??
arkadaş nod 32 demişsin kaspersky 6 nın kıyısından geçmez hemde pc yi kasmıyo görev yöneticisinden bakıyorum normali geçmiyor bir innDir görürsün ama kaspersky internet security 6 tamam mı?